Rize ÇAYKUR RİZESPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

ÇAYKUR RİZESPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

16.09.2014 - 12:30 | Son Güncellenme:

.

ÇAYKUR RİZESPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

Çaykur Rizespor Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçından bir puan çıkartarak iki haftada ikinci beraberliğini aldı.
Beşiktaş karşısında ligin ikinci maçında iyi mücadele eden Çaykur Rizespor öncelikle kaybetmemeyi hedefleyerek zor deplasmanda bir puan çıkartmayı başardı. Zor İstanbul deplasmanında bir puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Hedefimiz kaybetmemekti, Bunu da başardık. Henüz ligin başı; bu yüzden takım tam olarak hazır değiller. Tam olarak birbirlerini tanımıyorlar. İki haftada iki puan alarak kaybetmedik. Beşiktaş maçında ki hedefimize ulaştık. Öne geçtiğimiz maçı kazanabilir dikte. 80. dakika da gol yemek bizi tabii ki de üzdü. Takım olarak iyi oynadık, mücadele ettik. Rakibimize istediği oyunu oynatmadık. Beşiktaş takımı şu an ligin en hazır takımlarından birisi. Zor maç olacağını biliyorduk. Çekişmeli zevkli bir müsabaka oldu. Bizi İstanbul’da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
MERSİN MAÇINDA HEDEF ÜÇ PUAN
Önümüzdeki hafta Mersin İdmanyurdu müsabakası hazırlıklarına İstanbul’da hazırlanacaklarını söyleyen Ferah, “Hedefimiz bu maçta belli; üç puan almak. Mersin takımı bizim rakibimiz. Büyük takımlardan alacağımız puanlardan çok kendi rakiplerimizden alacağımız puanlar daha önemli. Beşiktaş maçında ki oyun ve alınan puanla takım olarak morallerimiz iyi. Mersin maçından galibiyet alarak taraftarımıza deplasmandan dört puan hediye etmek istiyoruz. Mersin maçının nerde oynanacağı ile ilgili henüz kulübümüze tebliğ yapılmadı. Antalya diye düşünülüyor. Nerede olursa olsun biz hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaparak bu müsabakaya da çıkacağız” şeklinde konuştu.