Sivas Çedaş, Sigarayı Bırakan Personeline Altın Veriyor

Çedaş, Sigarayı Bırakan Personeline Altın Veriyor

14.08.2017 - 17:06 | Son Güncellenme:

.

Çedaş, Sigarayı Bırakan Personeline Altın Veriyor

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), "Sağlınız Altın Değerinde" Projesi kapsamında sigarayı bırakan şirket personelini çeyrek altınla ödüllendirecek.

Haberin Devamı

ÇEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, "Sigarayı Bırak Hayatına Enerji Kat" sloganı ile "Sağlığınız Altın Değerinde" Projesi'ni başlatan ÇEDAŞ, sigarayı bırakan personeline 2 çeyrek altın verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, şunları kaydetti:

"Sigara, kanser, kalp ve akciğer hastalıkları başta olmak üzere birçok sağlık sorununun başlıca nedenlerinden biridir. Bu nedenle çalışanlarımızın yaşam kalitesine katkı sağlamak ve sigaranın sağlığa zararlarına dikkat çekmek amacıyla 'Sağlınız Altın Değerinde' Projesi'ni başlattık. Sigarayı bırakmayı düşünen personelimizi motive etmek ve mesai arkadaşlarımızı sigarayı bırakmaya özendirmek için bir de ödül belirledik. Proje kapsamında sigarayı bırakan arkadaşlarımıza 2 çeyrek altın hediye edeceğiz."

Haberin Devamı

Proje kapsamında Yeşilay Derneği Sivas Şubesi tarafından sigarayı bırakmak isteyen ÇEDAŞ personeline bir seminer de verileceğini aktaran Akboğa, ödül töreninin 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde düzenleneceğini belirtti.