Gündem Çekilişten otomobil kazandı, inanmadı

Çekilişten otomobil kazandı, inanmadı

01.03.2016 - 18:03 | Son Güncellenme:

120 bin TL'lik otomobil kazandığını haber verdiler dolandırıldığını sandı

Çekilişten otomobil kazandı, inanmadı

Samsun’da, Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin (AVM) her sene düzenlediği araba çekiliş kampanyasının kazananları belli oldu. Lüks otomobil kazanan talihli çekilişte olmayınca telefon açılarak araba kazandığı söylendi ama talihli kendisinin dolandırıldığını zannederek ilk etapta inanmadı. Otomobili almak için alışveriş merkezine gelen talihlinin ehliyeti olmadığı ortaya çıktı.

“Bu Araba Sizin Olabilir” sloganıyla 20 Kasım - 15 Şubat tarihleri arasında yürütülen kampanyaya yoğun katılım gerçekleşti. Toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ve bu alışverişlerini kampanya masasına kayıt ettirerek çekilişe katılan 46 bin 526 katılımcı çekiliş hakkı kazandı. Noter huzurunda yapılan törende 120 bin TL’lik otomobilin talihlisi 2 bin 500 TL’lik alışveriş yapan 53 yaşındaki emekli Fatma Vural oldu.

Haberin Devamı

DOLANDIRICI SANDI!



Otomobili kazanan talihli çekiliş sırasında Bulvar AVM’de bulunmayınca, sunucu talihliyi telefonla arayarak otomobil kazandığını söyledi. Kendisinin dolandırıldığını zannederek sunucuya inanmayan Fatma Vural, kısa bir süre sonra alışveriş merkezine geldi.

Çekilişten yaklaşık 15 dakika sonra otomobilini almaya gelen Vural, arabanın anahtarını Bulvar AVM Müdürü Gaye Özgün’ün elinden aldı. Arabasını almadan önce kızını arayan talihli Fatma Vural, kızına araba kazandıklarını telefonla müjdeledi.

Çekiliş sonrası arabanın kendisine çıktığı zaman arandığında inanmadığını dolandırıldığını söyleyen talihli Fatma Vural, “Araba istiyordum ama böyle değildi. Hayalimdeki en fazla 25-30 bin TL’likti. Ehliyetim yok. Ehliyet almak istiyorum. Kalabalık bir ortamda araba almak istediğimi eşime söyledim, o da bana 'önce ehliyetini al' demişti. Çekilişe katıldığımız gün eşim kızıma telefonla arayarak ‘arabanı ısmarladım gelecek’ demişti. Kızım da bizden devamlı araba istiyordu. Gerçek oldu. Bana araba kazandığımı telefonla söylendiğinde dolandırıldığımı zannettim” dedi.
Alışverişin parasını kendisinin ödediğini fakat çekiliş biletlerini de eşinin adına aldığını belirten talihli Fatma Vural’ın eşi Ömer Vural, “Alışverişin parasını ben ödedim ama çekiliş biletlerini de eşimin adına almıştık. Çekilişe katıldıktan sonra da kızımı arayıp ona da ‘otomobil ısmarladım inşallah gelecek’ demiştim. Halen arabanın bize çıktığına inanamıyorum. 2 bin 500 TL’lik bir alışveriş yapmıştık” diye konuştu.

Çekiliş sonunda otomobilin yanı sıra 1 adet Toshiba notebooku Erol Binay, 1 adet HP notebooku Selim Coşkun ile 10 adet tableti de Murat Köse, Burcu Kontaş, Asuman Gündoğdu, Aysel Savaş, Hasan Kalaycı, Ümit Şahin, Mete Karataş, Meryem Vural Yetim, Hilal Çaylı ve İsmail Canikli kazandı.

Çekilişte Bulvar AVM Müdürü Gaye Özgün’ün yanı sıra Bulvar AVM Yöneticileri Leyla Ege Alan, Rana Dutlar ve Neslihan Öncel de hazır bulundu.