Adana Çelikcan: "Muhtarlarımız Vatandaşlarla Aramızda Köprü Görevi Görüyor"

Çelikcan: "Muhtarlarımız Vatandaşlarla Aramızda Köprü Görevi Görüyor"

25.09.2017 - 15:11 | Son Güncellenme:

.

Çelikcan: Muhtarlarımız Vatandaşlarla Aramızda Köprü Görevi Görüyor

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, muhtarlarla görüşmelerini sürdürüyor. Vatandaşların muhtarlarla sürekli diyalog içinde olduklarını ve bulundukları bölgenin sorunlarını da en iyi muhtarların bildiğini belirten Başkan Çelikcan, "Muhtarlarımızla her zaman diyalog içindeyiz ve içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.
Merkezde bulunan 38 mahalle muhtarlarının tamamını ziyaret ettiklerini belirten Çelikcan, "Yüreğir merkezde 38 ve toplamda 106 mahallemiz var. Merkez mahalle muhtarlarımızı mahallelerinde ziyaret ettik. Daha verimli olması ve daha detaylı konuşabilmek için gruplar halinde toplantılar yaptık. Muhtarlarımızla istişarelerimizde mahallelerinin sorunlarını yerinde gördük. Yapılması gereken ne varsa bir program dahilinde yapacağız" diye konuştu.
Yüreğir’in hizmette altın çağını yaşadığını söyleyen Çelikcan, "Hiç bir ayrım yapmadan, muhtarlarımızın da taleplerini dikkate alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımızı vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda devam ettireceğiz" diyerek Yüreğir’de birçok ilklerin yaşandığını belirtti.
Yapılan hizmetler için Başkan Çelikcan’a teşekkür eden mahalle muhtarları, "Yüreğir hizmet anlamında en iyi dönemini yaşıyor. Belediye Başkanımız yapılması gereken hizmetleri yapıyor. Biz de vatandaşımızın bizimle paylaştığı talepleri bu toplantılar vesilesi ile Başkanımıza ilettik. Hep birlikte Yüreğir için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.