Kültür Sanat Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filmi bu hafta vizyonda..

Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filmi bu hafta vizyonda..

07.03.2017 - 11:37 | Son Güncellenme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz´ın yapımcılığı üstlendiği ´Deli Aşk´ filmi gün saymaya başladı. Emrah Kaman´ın başrolde yer aldığı ´Deli Aşk´ filmi sizi kahkahaya davet ediyor. Cem Yılmaz ve Zafer Algöz´ün de rol aldığı film ´Deli Aşk´ 10 Mart´ta vizyona girecek…

Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filmi bu hafta vizyonda..

´Kaçma Birader´ filmi ile sinamaseverlerin karşısına çıkan Murat Kaman ve Emrah Kaman'ın senaryosunu yazdığı, oyuncu kadrosunda Emrah Kaman'ın yanı sıra Pelin Akil, Zafer Algöz, Şafak Pekdemir, Toygan Avanoğlu ve filmin yapımcılığını da üstlenen Cem Yılmaz'ın yer aldığı ´Deli Aşk´ filmi bu hafta sinema salonlarındaki yerini alacak…

Haberin Devamı

´Deli Aşk´ filminde ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendine has tedavi yöntemleri olan enteresan bir Psikolog Şefik Ercan karakteri ile karşımıza çıkacak. Usta oyuncu Zafer Algöz ise konuk oyuncu olarak yer aldığı filmde ´Carol´ adında kadın karakteri canlandırıyor.

Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filmi bu hafta vizyonda..

´Deli Aşk´ filminde ele alınan konu ise şu şekilde: Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatılıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Emrah Kaman’ın yanı sıra Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Toygan Avanoğlu, Nilperi Şahinkaya, Burak Çelik, Gülhan Tekin gibi isimler rol alıyor. Ayrıca usta isimler Cem Yılmaz ve Zafer Algöz de filme özel performanslarıyla rol alıyorlar.

Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filmi bu hafta vizyonda..

Komedi filmi ´Deli Aşk´ 10 Mart´ta sinema salonlarındaki yerini alacak.

Haberin Devamı

İşte ´Deli Aşk´ filminin fragmanı...