Gündem Cemil Bayık'ın en güvendiği terörist teslim oldu!

Cemil Bayık'ın en güvendiği terörist teslim oldu!

15.04.2016 - 08:04 | Son Güncellenme:

Terör örgütü PKK'nın lider kadrosundan Cemil Bayık'ın, en güvendiği isimlerden biri dün gece 6 arkadaşıyla birlikte teslim oldu. Teslim olan teröristlerin fotoğrafları yayınlandı.

Cemil Bayıkın en güvendiği terörist teslim oldu

Hakkari'nin Yükseova ilçesinde şehit Uzman Çavuş Ramazan Gülle operasyonu sürüyor. Operasyon sürerken Kuruköy bölgesinde Güngör Mahallesi sorumlusu bir terörist, dün gece yarısı 6 örgüt üyesi ile birlikte teslim oldu. Teröristin, terör örgütünün önde gelen ismi Cemil Bayık'a yakın bir isim olduğu ve bizzat Bayık tarafından Yüksekova'da görevlendirildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Güvenlik kaynakları, teslim olanlarla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Teslim olan teröristler artık bize emanettirler. Her türlü ihtiyaçları giderilmekte, çatışmalarda yaralananlar derhal tedavi altına alınmaktadırlar. Diğerlerinin de sağlık kontrolleri yapılarak adli işlemler için gerekli yerlere sevk edilmektedirler. Pişman olmuşsa, teslim olmuşsa bizim güvencemiz altındadır. BTÖ'nün haber sitelerinde ve yayın organlarında "teslim olanlar öldürülüyor" yalanlarına en iyi cevabı bugüne kadar verdik, bu fotoğraflarla cevabı yineliyoruz.

Güvenlik kuvvetleri olarak teröristlere ve ailelerine sesleniyoruz: Gelin yol yakınken teslim olun. Devlet size herşeye rağmen şefkat elini uzatacaktır. Hayatınızdan boş emeller, boş hayaller uğruna vazgeçmeyin. Kimsenin, bir kısım devletlerin terör taşeronluğuna soyunan ve bundan rant elde edenlerin oyuncağı olmayın. Hayatınız değerlidir devlet için."