Cadde Cemiyeti buluşturan gala

Cemiyeti buluşturan gala

16.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Maşa ile Koca Ayı-Sonsuz Arkadaşlık 2’ filminin Emaar Square Mall’da düzenlenen galası, cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Cemiyeti buluşturan gala

20 Nisan’da vizyona girecek ‘Maşa ile Koca Ayı-Sonsuz Arkadaşlık 2’nin galası, Emaar Square Mall’da gerçekleştirildi. Davetliler arasında Revna Demirören, Zeynep Yılmaz, Emel Ayaydın, Merva Ulusoy, Ece Erken ve Hande Acar da vardı. Konukların çocukları ünlü YouTuber’larla tanışma fırsatı bulurken, Maşa ve Koca Ayı’yla da bol bol fotoğraf çektirme imkanı yakaladı. Televizyonda yayınlanmamış sekiz yeni bölümden oluşan ikinci filmde, izleyiciyi bir sürpriz de bekliyor. Türkiye’nin sekiz başarılı YouTuber’ı; Enes Batur, Nisan Aktaş, Çitos Efe, Başak Karahan, Çağla Demirel, Duru Önver, Prenses Elif ve Şahangiller filmin seyir keyfini ikiye katladı.

Haberin Devamı

Tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine ulaşan çizgi film serisi, Türkiye genelinde 300 sinemada gösterilecek. Sinema haklarının Exclusive yapımını, NSE Network’ün satın aldığı ‘Maşa ile Koca Ayı’, Türkiye gösteriminin ardından 100 ülkede izleyicisiyle buluşacak. 4-14 yaş aralığına hitap eden proje, ailelerin çocuklarıyla seyredeceği keyifli bir serüven olarak karşımıza çıkıyor.

Cemiyeti buluşturan gala

Cemiyeti buluşturan gala

Cemiyeti buluşturan gala

Cemiyeti buluşturan gala