Ekonomi Cendere’ye konut yapıyor

Cendere’ye konut yapıyor

18.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, Seba Office Boulevard ismiyle İstanbul Cendere’de hayata geçirdikleri projede sona yaklaştıklarını belirterek, projede yaşamın temmuz ayında başlayacağını dile getirdi.

Cendere’ye konut yapıyor

Projenin yatay mimari ile öne çıktığını anlatan Keçeli, “Ofis projemiz için 65 milyon dolar yatırım yaptık, yüzde 70’i de satıldı. Bloklar halinde satışlar oldu. Mesut Yılmaz ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ise bin metrekare tam ofis katı aldı” dedi. Aynı bölgede yeni yatırımları da olacağını dile getiren Keçeli, “202 daire ve 7 bin 500 metrekare çarşısı olan Seba Flats projesine başlıyoruz. 13 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan projede metrekare satış fiyatı 11 bin liradan başlıyor. Bundan sonra bir 200 konut daha aynı bölgede olacak. Suudi bir işadamı ile de öğrenci yurdu yapmak için görüşüyoruz” diye konuştu.

Portekiz yerine Kağıthane

Şirket olarak potansiyel müşterilerini tek tek aradıklarını anlatan Keçeli, “Ben müşterileri arıyor anlatıyorum. ‘Korkularımız var ama burası bizim ülkemiz.’ Geçen gün bir arkadaşım Portekiz’de vatandaşlık alacağını söyledi. ‘Portekiz’de vatandaşlık alacağına Kağıthane’de ev al’ dedim ona. Benim de yurtdışında ne param ne de evim var” ifadelerini kullandı.