Tekirdağ CENGİZ GÜNAY: "SALDIRININ FAİLLERİ YIKTIKLARI YUVALARIN HESABINI MİSLİYLE ÖDEYECEKTİR"

CENGİZ GÜNAY: "SALDIRININ FAİLLERİ YIKTIKLARI YUVALARIN HESABINI MİSLİYLE ÖDEYECEKTİR"

26.08.2016 - 15:34 | Son Güncellenme:

.

CENGİZ GÜNAY: SALDIRININ FAİLLERİ YIKTIKLARI YUVALARIN HESABINI MİSLİYLE ÖDEYECEKTİR

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Cizre’de gerçekleşen terör saldırısını kınayarak, "Saldırının failleri yıktıkları yuvaların hesabını misliyle ödeyecektir" dedi.
Sözlerine İstiklal Marşı’nın "Hakkıdır, Hakka Tapan Milletimin İstiklal" dizesiyle başlayan Günay, Cizre’de gerçekleşen hain terör saldırısını lanetledi.
"Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diyen Günay, "Ezelden beri Hakk’ın sesi ve bayraktarı olan yüce Türk milleti, bu uğurda şehitler vermiş ve vermektedir. Biliyoruz ki şehitler için ağlanmaz, üzülünmez de, onlara ölü bile denmez, zira onlar bilakis diridirler. Hak yolunda şehit vermek ise her millete nasip olmayan yüce bir payedir. Aziz Türk milleti, tüm güvenlik güçleri ile birlikte, kendisine yönelen tüm terör saldırılarına rağmen Hakk’ın yeryüzündeki halifesi olmaya ilelebet devam edecektir. Bu yoldan bizleri hiçbir güç döndüremeyecek, diğer saldırıların failleri gibi Cizre saldırısının failleri de yıktıkları yuvaların hesabını misliyle ödeyecektir. Bundan kesinlikle şüphe etmiyor, bu kutsal mücadelede devletimizi ve güvenlik güçlerimizi bütün kalbimiz ve dualarımızla destekliyoruz" dedi.