Gündem Cennet'in Gözyaşları 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Cennet'in Gözyaşları 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

24.09.2017 - 13:19 | Son Güncellenme:

Cennet'in Gözyaşları ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Annesi tarafından bebekken terk edilen genç bir kızın hayata tutunma hikayesinin anlatıldığı Cennet'in Gözyaşları'nda neler yaşandı? ATV'nin yeni dizisi Cennet'in Gözyaşları'nın 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Cennetin Gözyaşları 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yeni dizi Cennet'in Gözyaşları'nda başarılı oyuncular ve ilginç hikayesi dikkat çekiyor. Annesiz büyüyen Cennet hayatında ulaşmak istediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Haberin Devamı

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Annesi tarafından bebekken terk edilmiş Cennet babaannesi Mukaddes'le beraber yoksul mahallede yaşamaktadır. Mimarlık fakültesinden birincilikle mezun olacağı gün, yakışıklı ve başarılı patronu Selim'le yolları kesişir. SR Mimarlığın ortaklarından Soyer ailesinin biricik kızı Melisa, Cennet'in fakülteden arkadaşıdır. Ve Selim'le çocukluktan beri arkadaştır. Ancak Melisa için Selim arkadaştan ötedir. Cennet, mezuniyet töreninde Selim'i Melisa'nın yanında görünce şok olur. Melisa'nın başarılı iş kadını olan annesi Arzu, Cennet'e şirketlerinde iş teklif eder. Selim, ilk görüşte etkilendiği Cennet'in şirketlerinde işe başlayacak olmasından son derece memnundur. Ancak Arzu, kendi elleriyle hayatına soktuğu Cennet'le beraber, sırlarla dolu geçmişinin de geldiğinden habersizdir.

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 1. BÖLÜM FRAGMANI

CENNET'İN GÖZYAŞLARI DİZİ KONUSU

"Belki annem mecbur kalmıştı. Gitmesi gerekti..."

Yapımcılığını Süreç Film – Ali Gündoğdu' nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturduğu ve bir Kore formatından uyarlanan dizinin başrollerini Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada paylaşıyor. Ayrıca Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı isimler rol alıyor.