Gündem Cennet'in Gözyaşları 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cennet'in Gözyaşları 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

10.12.2017 - 14:58 | Son Güncellenme:

Cennet'in Gözyaşları 12. yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazar akşamlarının sevilen dizisi Cennet'in Gözyaşları'nda Selim, Cennet'e evlenme teklifi yaptı. Peki Cennet'in Gözyaşları 13. yeni bölümde fragmanı yayınlandı mı?

Cennetin Gözyaşları 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cennet'in Gözyaşları heyecan dolu 12. yeni bölümüyle dün akşam ATV'de yine oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Cennet'in Gözyaşları dizisinde bu hafta Melisa'nın Selim'i elde etmek için eline geçen koz herkesi şaşırttı.Peki Cennet'in Gözyaşları 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 13. BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Cennet'in Gözyaşları'nın 13. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

''Benimle evlenir misin?''

Rıza Bey'in ölümüyle ailedeki tüm dengeler değişmiştir. Arzu arkasında duran en büyük destekçisi Rıza beyi kaybetmenin zorluğuyla uğraşırken bir yandan da aldığı tehditler hayatını kabusa çevirmiştir. Peşlerinde birilerinin olduğun biliyordur ama kim olduğu konusunda en ufak bir bilgisi yoktur. İçine düşeceği tehlikeden habersiz şimdilik bu belayı başlarından atmak derdindedir. Ne var ki hesaplarında olmayan bir şey olur. Sema, Arzu ve Cengiz'in foyasını ortaya çıkarmak üzeredir...

Diğer tarafta ise Selim, Cennet ile ilişkisini bir sonraki evreye taşımaya hazırdır. Sevdiği, güvendiği kadınla hayatını birleştirmek istiyordur ama Melisa'yı kimse hesaba katmamıştır. Selim ile ilgili sırrı öğrenen Melisa elindeki en büyük kozu kullanmaya hazırdır. Selim'i elde etmek için yapamayacağı şey yoktur!