Gündem Cennet'in Gözyaşları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cennet'in seçtiği yol...

Cennet'in Gözyaşları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cennet'in seçtiği yol...

22.04.2018 - 14:34 | Son Güncellenme:

Cennet'in Gözyaşları 29. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. ATV'nin oldukça sevilen dizisi Cennet'in Gözyaşları'da Cennet'in seçeceği yol yeni bölüme damga vurdu. Peki Cennet'in Gözyaşları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cennetin Gözyaşları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Cennetin seçtiği yol...

Cennet'in Gözyaşları 29. yeni bölümüyle ekranlara geldi. ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Cennet'in Gözyaşları'nda bu hafta Cennet öğrendiği acı gerçek sonrasında çarpıcı bir karar aldı. Peki Cennet'in Gözyaşları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"İkiniz de benim kızımsınız!"

Yirmi üç yıllık sır sonunda ortaya çıkmıştır. Cennet, etrafındaki herkesin kendisinden sakladığı bu sırrı kendi başına öğrenmiş ve bu acı gerçeğin karşısında yıkılmıştır. Tüm hayatı, ailem dediklerinin bile bile susuyor olması karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Elinde ki tek şey hesap sormaktır. Alacağı hiçbir cevap, öğreneceği hiçbir gerçek yeterli olmayacaktır ama başka çaresi de yoktur. Arzu ile, yani öz annesi ile en büyük yüzleşmesini yaşar. Bunun kendisine iyi geleceğini, öfkesini bir nebze de olsa döküp rahatlayacağını düşünmüştür ama hiç de düşündüğü gibi olmaz. Tüm bunlar aksine daha da yük olur ruhuna. Bir tek yol vardır kurtulmak için… Cennet de o yolu seçer…

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 30. BÖLÜM FRAGMANI

Cennet'in Gözyaşları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.