Cadde 'Cennetin Gözyaşları'nda erken yılbaşı kutlaması

'Cennetin Gözyaşları'nda erken yılbaşı kutlaması

18.12.2017 - 16:08 | Son Güncellenme:

Atv'de yayınlanan 'Cennetin Gözyaşları' dizisi yeni yılı ve 13'ncü bölümü set ekibi ve oyuncularla kutladı.

Cennetin Gözyaşlarında erken yılbaşı kutlaması

'Cennetin Gözyaşları' dizisinin ekibi, yeni yılı birlikte kutladı. Yılbaşı kutlamasında yeni bölümü de birlikte seyreden ekibin, heyecanı gözlerinden okundu.

Haberin Devamı

Kendi başarılarını kutlayan oyuncular, "Başarı ekip işi ve biz çok güzel ekip olduk. Ailemizden çok setteki arkadaşlarımızla zaman geçiriyoruz. Bizi her pazar yalnız bırakmayan izleyicilere de setteki pozitif enerjiyi yansıttığımıza inanıyoruz. En büyük temennimiz başarımızın artarak devam etmesi" dediler.

Çekimleri İstanbul Garipçe'de devam eden dizi, yeni bölümleriyle her pazar ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bir anne ile iki kızının hikayesini trajik şekilde ele alan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu ve bir Kore formatından uyarlanan dizinin başrollerini Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada paylaşıyor. Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı isimler de dizide rol alıyor.

Yazarlar