Ege Çerçioğlu’ndan altyapı atağı

Çerçioğlu’ndan altyapı atağı

17.08.2017 - 03:50 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ‘Daha yaşanabilir bir Aydın’ hedefi doğrultusunda ASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı projelerini hayata geçiriyor

Çerçioğlu’ndan altyapı atağı

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü yatırım hamlesi, yenileri eklenerek devam ediyor. İl genelinde içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını çözmek için vakit kaybetmeden projeler üreten ve çalışmalarını sürdüren ASKİ Genel Müdürlüğü, önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Kuşadası içme suyu depo terfi hattı ile içme suyu şebeke dağıtım hattı, Germencik Turanlar Mahallesi içme suyu şebeke hattı, Söke Serçin Mahallesi içme suyu şebeke hattı, Sultanhisar Atça Mahallesi kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı ve vatandaşların kullanımına sunuldu. Arıtma tesisi hamleleri de gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

İl geneline yayıldı

ASKİ tarafından 33 adet paket içme suyu arıtma tesisi, Aydın’ın çeşitli noktalarında hizmete açıldı. İhtiyaç duyulan yerlerde de yatırımların süreceği bildirildi. ASKİ, Kuşadası Davutlar ve Güzelçamlı’nın kanalizasyon sorununu da tamamen altyapıyı yenileyerek çözecek. Çine’nin Mutaflar Mahallesi’ndeki çalışmarda da sona yaklaşıldı. Ayrıca İncirliova Acarlar ve Koçarlı Çakırbeyli mahallelerinde kanalizasyon ve içme suyu altyapısı çalışmaları başladı. Nazilli Horsunlu, Söke Sarıkemer, Bağarası ve Güllübahçe mahalleleri, Didim Akbük, Germencik Hıdırbeyli ve Çine Akçaova mahallerinde de kanalizasyon altyapısı yapımı için ihaleler yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelinde yatırımların devam edeceğini belirtti, “Bölgemizde altyapı sorunu yaşanmaması için gerekeni yapıyoruz. Gereken yerlerde de çalışmalar sürecek” şeklinde konuştu.