Cadde Kadebostany, İstanbul'da hayranlarıyla buluştu

Kadebostany, İstanbul'da hayranlarıyla buluştu

05.11.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

İsviçreli müzik grubu Kadebostany, İstanbul'da konser verdi.

Kadebostany, İstanbulda hayranlarıyla buluştu

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen Kadebostany konserine, genç müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Grup üyeleri, yeni şarkıları 'Soldiers of Love' ile açılışı yaptıkları konserde, 'Mind if I Stay', 'Invisible Man', 'Daddy Run Away', 'Heroes', 'Crazy in Love' ve 'Castle in the Snow' eserlerini yorumladı.

Haberin Devamı

Grubun kurucusu besteci ve prodüktör Guillaume Jeremie'ye, gitarda Kristina, trombonda Ross Butcher, saksafonda Jaafar Aggiouri ile vurmalı çalgılarda Marc Veuthey eşlik etti.

Gün içinde sosyal medya hesapları üzerinden İstanbul'daki fotoğraflarını paylaşan grup üyeleri, "İstanbul'dayız. Türk kahvesi içmek için nereye gitmeliyiz? Bu akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeyiz. İstanbul" mesajını yayımlamıştı.

Bugüne kadar iki stüdyo albümünü dinleyicileriyle buluşturan topluluk, 2015'te yayımladıkları 'Castle in the Snow' single'ı ile büyük bir hayran kitlesi kazandı. Elektronik pop tutkunları tarafından hayranlıkla izlenen Kadebostany, şarkılarında, keman, akordeon, saksafon, gitar, banjo ve fagot enstrümanlarını elektronik altyapıyla birleştiriyor. Grubun üçüncü albümü 'Soldiers of Love' yakında müzikseverlerle buluşacak.