Gündem Cesedi naylona sardı

Cesedi naylona sardı

22.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de yaşayan F.G.’yi merak ederek evine giden yakınları cesedini buldu. Polis öldürüldükten sonra naylon poşete sarılan F.G.’nin katil zanlısı olarak birlikte yaşadığı Ü.Ş.’yi arıyor...

Cesedi naylona sardı

İzmir’in Çiğli ilçesinde bir evde, bıçaklanarak öldürüldükten sonra naylona sarılmış halde kadın cesedi bulundu. Cesedin 35 yaşındaki F.G.’ye ait olduğunu tespit eden polis ekipleri, kadının bir süredir beraber yaşadığı şüpheli Ü.Ş.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Olay, önceki gece saat 23.00 sıralarında Yakakent mahallesinde bulunan bir apartmanın 8’inci katındaki evde meydana geldi. Ü.Ş. ile aynı evde yaşadığı öne sürülen kadından bir süredir haber alamayan yakınları, eve geldiğinde kadının cesedini naylon poşete sarılı halde buldu. Polis, F.G.’nin bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

Kadının yakınlarını ifadelerini almak üzere karakola götüren polis, Ü.Ş.’nin yakalaması için için çalışma başlattı.

Cesedi atacaktı

Kardeşine ait evde maktul ile beraber yaşayan şüphelinin, genç kadını öldürdükten sonra bir yere atmak için cesedini poşete sardığı ancak daha sonra kaçtığı ihtimali üzerinde duruluyor. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, F.G.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.