Ege Çeşit çeşit arsa satılık!

Çeşit çeşit arsa satılık!

02.03.2017 - 05:14 | Son Güncellenme:

İzmir’de, denize nâzır yerlerin de içinde olduğu 17 arsa satışa çıkarıldı

Çeşit çeşit arsa satılık

İzmir’in Tire, Ödemiş ve Kiraz belediyeleri ile İzmir Defterdarlığı tarafından Karaburun ilçesinde arsa, tarla, zeytinlik ve turizm tesis alanı statüsünde bulunan 17 arsanın satışına çıkıldı. Yapılacak olan satıştan toplam 15 milyon 393 bin TL gelir elde edilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

egedesonsoz.com’dan Ender Aldanmaz’ın haberine göre, Bütünşehir Yasası’yla kapatılan Özel İdare’den belediyeye devredilen ve İzmir’de büyük tartışmalara neden olan köy mallarının satışı kaldığı yerden devam ediyor. AK Partili Kiraz ve Ödemiş belediyeleri, Özel İdare’den kendilerine devredilen birbirinden değerli köy malllarını satışa sundu, CHP’li Tire Belediyesi, merkezde bulunan iki kıymetli arsasını satışa çıkardı. İzmir Defterdarlığı ise Karaburun kıymetli bir araziyi satışa sunması dikkat çekti.

Farklı farklı yerlerde

Kiraz Belediyesi, 7 ayrı mahallede bulunan birbirinden değerli zeytinlik ve tarla statüsündeki 12 arsayı satışa çıkardı. Ödemiş Belediyesi, Seyrekli ve Küçükavulcuk mahallelerinde bulunan tarla vasfındaki iki arsayı satışa çıkardı.