MALZEMELER
4 tane yumurta
1 tatlı kaşığı ilehardal
2 yemek kaşığıile krema
1/4 demet taze maydanoz
çeyrek demet taze dereotu
Yarım çay kaşığıile toz kişniş.
1 çay kaşığı iletuz .
Yarım çay kaşığı ile karabiber
 
NASIL YAPILIR?
Yumurtaları kaynar suda tahminen ortalama 4- 5 dakika kadar  haşlayın. Yumurtaları kabuklarını soyduktan sonra soyduktan sonra tam ortadan ikiye kesin
Bir çay kaşığı ile yumurta sarılarını çıkartarak, ayrı bir kâseye alın. Ortadan ikiye böldüğünüz içi boş yumurta aklarını servis tabağına  aralıklar ile yerleştirin.
Maydanoz ve dereotunu ince ince kıyın. Yumurta sarılarını bir çatal ile iyice ezin. İnce ince kıydığınız yeşillikleri, krema, hardalı, toz kişnişi, tuzu ve karabiber i ile karıştırın.
Sıkma torbasına doldurduğunuz yumurta sarılı karışımından, yumurta aklarının ortasına göz kararı ,ile kısmına doldurun.
Çok kısa bir sürede hazırlanan bu pratik ve lezzeti tarifi arzu ettiğiniz yeşillikler ile  söğüş sebzeler yanında sevdiklerinize bekletmeden ikram edin .