Gündem Cesur polis kızını ilk kez gördü

Cesur polis kızını ilk kez gördü

29.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Havalimanı saldırısında vurulan polis memuru Ahmet Berker, yoğun bakımda gözlerini açtı. 1 aydır yoğun bakımda tedavisi süren Berker, 2 hafta önce dünyaya gelen kızı Zeynep’i de ilk kez gördü

Cesur polis kızını  ilk kez gördü

Atatürk Havalimanı’nda 45 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında, saldırganlardan birini engellemeye çalışırken vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan polis memuru Ahmet Berker’in tedavisi sürüyor.
Ulus’taki özel bir hastanede 1 aydır yoğun bakımda tedavi gören Berker’in ailesi ise, genç polis memurunun bir an önce sağlığına kavuşması için hastanede bekleyişlerini sürdürüyor. Yoğun bakımda geçirdiği süre içinde bir kız çocuğu dünyaya gelen Berker, tedaviye olumlu cevap vererek 26 Temmuz Salı günü gözlerini açtı.
Dört ameliyat geçiren ve bir aya yakın süredir tedbir amaçlı uyutulan cesur polis memurunun kardeşi İsmail Berker, ağabeyinin geçtiğimiz gün ilk kez uyandırıldığını söyledi.
Berker, doktor kontrolünde yoğun bakım ünitesinde uyandırılan ağabeyinin kolundan bir ameliyat daha geçirdiğini belirterek, “Yara alan organlarından akciğerinin iyileşmesi için biraz daha zaman gerekecek. Şu an bilinci açık. Söylenen şeyleri net olarak anlayabiliyor. Henüz daha konuşamasa da söylenenlere gözleriyle de olsa tepki verebiliyor” dedi.
Berker, ağabeyinin sağlığına kavuşabilmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu belirterek, “Yoğun bakımda 1 ayımız geride kaldı. Bu süre zarfında çok istediği babalık duygusunu tattı. Uyandığı gün, dünyaya gelen kızı Zeynep’i de gördü. Konuşamasa bile gözlerinde o mutluluğu hissettik” diye konuştu.