Gündem Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.01.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel son bölümde Sühan ile Cesur arasında yaşanan sahneler geceye damga vurdu. İkili arasında geçen sıcak sahneler soluk soluğa izlendi. Cesur ve Güzel hayranları ise 11. yeni bölüm fragmanını büyük bir merakla bekliyorlar. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı Cesur ve Güzel, 19 Ocak Perşembe akşamı saat: 20.00’de yeni bölümüyle ekrana geldi. Yaşadıkları trafik kazasının şokuyla Korludağ'a dönmek yerine butik otele sığınan Cesur ve Sühan'ın aşk dolu günü bölüme damga vurdu. Romantik kaçamakta kaldıkları otelde yaşadıkları gerginlikleri üzerlerinden atmak isteyen aşıklar havuz keyfi yaptılar. Sühan, mum ışığında yedikleri akşam yemeğinde artık kartlarını açık oynayan Cesur'un aşkına inanmak istedi.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL 10. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel yeni bölümünde Cesur ve Sühan, birbirlerine daha çok yakınlaşıyor. Tahsin Korludağ’ın, Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmak için yaptığı plan ters teper ve Cesur’la, Sühan’ı birbirlerine daha çok yaklaştırır. Sühan, babasının gerçek yüzünü görmenin şokuyla Cesur’a sığınır, Cesur onun güvenini sarsmamaya kararlıdır.

Yaşananlar Korludağ’da da ilişkilerin gerilmesine neden olur. Tahsin Korludağ yaptıklarının bedelini sağlığıyla öderken, Cahide beklediği etkiyi yaratamadığı için telaşlıdır. Başına gelenlerin sorumlusunu bulmaya kararlı olan Korhan, Hülya’nın peşine düşer ve Cahide’nin hiç beklemediği bir tepki verir.

Cesur, Sühan’ın yaralarını sarmaya çabalarken ikisi için de çözüm olacak bir plan hazırlığına girer fakat Tahsin Korludağ yine önüne engeller koymaya devam eder.

Haberin Devamı

Her şey yoluna girdiğinde Sühan’ın kaçırılması Cesur’un tüm planlarını tekrar gözden geçirmesine neden olur. Üzerine oynanan oyunu bozmaya çalışırken, sevdiği kadının hayatını kurtarmak için zamana karşı amansız bir yarış içine girer.