Gündem Cesur ve Güzel 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Cesur ve Güzel 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

20.01.2017 - 09:58 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanını yayınladı. Bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Cesur ve Güzel'de Sühan ve Cesur evleniyor. İşte yeni bölüm fragmanı..

Cesur ve Güzel 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde güzelliği ile göz kamaştıran Tuba Büyüküstün ve yakışıklılığı ile adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ rol alıyor. Cesur ve Güzel son yayınlanan 10. bölümde Sühan ile Cesur arasında yaşanan tehlikeli yakınlaşma sahneleri ile soluk soluğa izlendi. Cesur ve Güzel 10. bölümün sona ermesinin ardından 11. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL 11. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur ve Sühan, birbirlerine daha çok yakınlaşıyor

Tahsin Korludağ’ın, Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmak için yaptığı plan ters teper ve Cesur’la, Sühan’ı birbirlerine daha çok yaklaştırır. Sühan, babasının gerçek yüzünü görmenin şokuyla Cesur’a sığınır, Cesur onun güvenini sarsmamaya kararlıdır.

CESUR VE GÜZEL 10. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yaşananlar Korludağ’da da ilişkilerin gerilmesine neden olur. Tahsin Korludağ yaptıklarının bedelini sağlığıyla öderken, Cahide beklediği etkiyi yaratamadığı için telaşlıdır. Başına gelenlerin sorumlusunu bulmaya kararlı olan Korhan, Hülya’nın peşine düşer ve Cahide’nin hiç beklemediği bir tepki verir.

Haberin Devamı

Cesur, Sühan’ın yaralarını sarmaya çabalarken ikisi için de çözüm olacak bir plan hazırlığına girer fakat Tahsin Korludağ yine önüne engeller koymaya devam eder.

Her şey yoluna girdiğinde Sühan’ın kaçırılması Cesur’un tüm planlarını tekrar gözden geçirmesine neden olur. Üzerine oynanan oyunu bozmaya çalışırken, sevdiği kadının hayatını kurtarmak için zamana karşı amansız bir yarış içine girer.