Gündem Cesur ve Güzel 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı!

Cesur ve Güzel 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı!

16.03.2017 - 10:26 | Son Güncellenme:

Star TV’de ekrana gelen Cesur ve Güzel dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayına giren Cesur ve Güzel 18. son bölümünde Cesur'un babası Tahsin Korludağ'ı kaçırıp uçurumun kenarına getirmesini kabullenemeyen Sühan, Cesur'a ve aşklarına artık güveni kalmadığını söyledi. Son bölüm sonrası Cesur ve Güzel 19. yeni bölüm fragmanı ise merak konusu oldu...

Cesur ve Güzel 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşamki bölümünde Cesur, Sühan ve Cesur’un babasının öldürüldüğü gecenin gizli tanığı olan Korhan (Erkan Avcı), hiç beklemediği bir anda Tahsin Korludağ’ın karşısına çıktı. Kızı Sühan’ın, Cesur’dan boşanması şartıyla tüm gerçekleri anlatacağını söyleyen Tahsin Korludağ karşısında Sühan, Cesur’un gerçekleri öğrenmesi için aşkını feda etti. Tahsin Korludağ’ın her şeyi anlatacağı sırada gelen beklenmeyen bir itiraf, herkesi şoke etti. Tahsin Korludağ’ın vurulması olayında bir anda baş şüphelilerden birine dönüşen Adalet Korludağ (Nihan Büyükağaç), savcıyı arayıp Cesur’un babasını kendisinin öldürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cesur’un, babasını kaçırıp uçurumun kenarını getirmesini hazmedemeyen Sühan, Cesur’un karşısına çıkıp artık aşklarına ve ona güvenmediğini, ondan boşanmak istediğini söyledi. Cesur ise Sühan’ın daha fazla yara almaması için babası Tahsin Korludağ ile hesaplaşması bitmeden ondan boşanmayacağı konusundaki kararlılığını gösterdi.

Bölümde ekran başındakileri şoke eden bir diğer olay da, Tahsin Korludağ’ın sağ kolu Salih’in (Okday Korunan), hapishanedeki Adalet'in ağabeyi Rıza’ya (Yiğit Özşener) gizlice not göndermesi oldu. “Hain kim?” sorusunun sorulduğu bölümdeki bu gelişme, yeni soru işaretleri doğurdu.

‘Cesur ve Güzel’in büyük merakla beklenen yeni bölümünde; Cesur ve Sühan’ın aşkı yeni fırtınalara dayanabilecek mi?, Adalet’in Cesur’un babasını öldürdüğü itirafı dengeleri nasıl değiştirecek? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 23 Mart Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

BEKLENEN BÜYÜK YÜZLEŞME EKRANA GELİYOR!

Haberin Devamı

Yeni bölümde; Cesur’un babasının öldürüldüğü gecenin gizli tanığı olan Korhan (Erkan Avcı), artık bu yükü daha fazla taşıyamayacak ve babası Tahsin Korludağ ile yüzleşecek. Cesur ve Sühan’ın da dâhil olacağı bu yüzleşmede tansiyon daha da yükselecek.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur, cinayet gecesinin detaylarını öğrenebilecek mi?, Cesur ve Sühan’ın aşkı, uçuruma sürüklenmekten kurtulacak mı?, Tahsin Korludağ’ı kimin vurduğu gibi merakla beklenen sorular yanıt buldu.

CESUR VE GÜZLEL 18. BÖLÜM ÖZETİ

Aradığı cevaplara çok yaklaşan Cesur’un tehlikeli oyunu, beklenmedik bir kurşunla yarıda kalır. Babasını uçurumun kenarında, ölümle yaşam arasında bulan Sühan, Cesur’un gözlerine bakar ve son sözünü söyler.

Babasının geçmişine ışık tutarak Cesur’a destek olmaya çalışan Sühan’ın başına gelen gizemli olay, birbirlerinden uzak durmaya çalışan Cesur’la, Sühan’ı tekrar bir araya getirir. Cesur aşkından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha kanıtlar.

Cahide’nin ondan bir şeyler gizlediğini hisseden Hülya’nın aniden ortaya çıkması Cahide’yi öfkelendirir fakat işler ikisinin de beklediği gibi gitmeyecektir. Cahide’nin etrafındaki çember giderek daralmaktadır.

Haberin Devamı

Cesur’un yıllardır beklediği yüzleşme günü geldiğinde bu sefer karar verme sırası Sühan’a geçmiştir. Rıza da hücresinde heyecanla bu anın hayalini kurarken cevaplar hiç beklenmeyen bir yerden gelir.