Gündem Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 25. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu!

Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 25. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu!

27.04.2017 - 09:33 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam ekrana gelen son bölümünde Cesur ve Sühan gerçeği bulmak için birlikte çıktıkları yolda yine bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Tahsin Korludağ’la yüzleşme fırsatı bulan Cesur’un soruları Tahsin’in nefesini kesti. Son bölümün ardından merakla beklenen Cesur ve Güzel 25. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Fırtınalar estiren yeni bölümü ile Cesur ve Güzel 4 Mayıs'ta Star Tv'de.

Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 25. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu

Cesur ve Güzel, yönetmenliğini Ali Bilgin'in yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı Ay Yapım imzalı, 10 Kasım 2016 tarihinden beri Star TV ekranlarında yayınlanan dizidir.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Annesinin katilinin ölü bulunması tüm şüphelerin Cesur’un üzerinde toplanmasına neden olur. Onun cinayetle suçlandığını öğrenen Sühan şaşkına dönerken, Tahsin Korludağ kızını Cesur’dan uzaklaştırmak için eline geçen bu fırsatı kullanmaya kararlıdır.

Kendine yapılan büyük ihanetin sonunda elini kana bulayan Tahsin Korludağ, hayatının iplerini Rıza’nın ellerine bırakmış durumdadır. Amacına ulaşmak için herkesi kurban edebileceğini kanıtlayan Rıza’nın bu sefer çok daha acımasız bir planı vardır.

Korludağ Çiftliği cinayet haberiyle sarsılırken, Cahide, Hülya’dan kurtulmayı kafasına koymuştur. Sonunda kendisini de yakacak bir yangının fitilini gözünü kırpmadan ateşler.

Haberin Devamı

Cesur’un polisin elinden kaçması, olayları içinden çıkılmaz hale getirir. Bu sefer karar verme sırası Sühan’a geçer, aşkıyla adalet arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Adını temize çıkarmak için canını tehlikeye atan Cesur, Sühan’dan hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.