Gündem Cesur ve Güzel 3. bölümünde tüm kozlar Cahide'nin elinde!

Cesur ve Güzel 3. bölümünde tüm kozlar Cahide'nin elinde!

22.11.2016 - 12:45 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel yeni bölümü ile yarın akşam izleyiciyle buluşacak. Heyecanla beklenen Cesur ve Güzel 3. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta tüm kozlar Cahide'nin elinde! Şaşırtıcı ve sürükleyici hikayesiyle Cesur ve Güzel yeni bölümü ile Perşembe akşamı Star'da.

Cesur ve Güzel 3. bölümünde tüm kozlar Cahidenin elinde

Cesur ve Güzel 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel yeni bölümünde, Cesur amacına yavaş yavaş yaklaşıyor. Öte yandan Cahide’nin oynadığı oyun arkadaşı Hülya ile Bülent’in sürpriz bir şekilde yolları kesişir. Ay Yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi yeni bölümü ile 24 Kasım 2016 Perşembe akşamı Star'da.

CESUR VE GÜZEL 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Cesur ve Güzel geçtiğimiz hafta ekrana gelen ikinci bölümüyle zirvedeki yerini aldı. Cesur ve Güzel, tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Dizi, Tüm kişilerde 7.08 reyting ve %16.99 izlenme payı ile bu kategoride tüm rakiplerini geride bıraktı. Dizinin ikinci bölümü, AB izleyici kitlesinde 7.18 reyting ve %17.88 izlenme payı ve 20+ABC1'de 7.8 reyting ve %18.15 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında ikinci oldu.

Cesur ve Güzel, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle sosyal medyada da övgü yağmuruna tutuldu. Cesur ve Güzel etiketi, Somera araştırma şirketinin verilerine göre ikinci bölümden sonra Twitter'da en yüksek ileti sayısına ulaştı.

#CesurveGüzel 17 Kasım Perşembe günü toplam 29.478 ileti sayısına ulaşarak 1.sırada yer aldı. Tuba Büyüküstün etiketi ise Türkiye gündeminde 13 saat 20 dakika kalarak rekor kırdı.

CESUR VE GÜZEL 3. BÖLÜM 1. FRAGMANI



CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cesur ve Güzel son bölümde Cesur’un istediğinden fazlası olmuş, Tahsin Korludağ yangından sonra hayatını borçlu olduğu bu adama evini açmış, onu baş tacı etmiştir. Sühan da Cesur’a iki kez minnettardır.

Cesur, Korludağlar’ın evinde bile kendi özel alanını belirler, Sühan bu gizemli adamın kim olduğuyla ilgilenmeye başlar, bu adamda onu huzursuz eden bir şeyler vardır. Bir yandan Bülent'e olan duygularını anlamaya çalışırken öte yandan bu etkileyici adamın cazibesine karşı koymaya çalışır.

Cahide, olan biten her şeyi kendi yararına çevirmekte ustadır. Bülent, Cahide’nin eline büyük bir koz verir. Öte yandan Cahide’nin oynadığı oyun arkadaşı Hülya ile Bülent’in sürpriz bir şekilde yolları kesişir. Cahide gerçek anlamda ateşle oynadığının farkındadır. Sırlarla dolu kasabada Adalet de yangının izlerini geçmişe doğru sürer. Tahsin ve Adalet'in sakladığı her neyse Mihriban ortaya çıkarmaya kararlıdır.

Sühan, bir girdabın içine sürüklendiğinin farkında olmadan, Cesur'u gizli gizli takip etmeye, başlar. Cesur'un tuzağa doğru iz bıraktığından habersizdir. Aslında Sühan av, Cesur avcıdır. Cesur istediğini elde eder, Sühan’ın kendi kontrolünde istediği bilgilere ulaşmasına izin verir ve izini kaybettirir. Ancak Sühan zekasıyla, ipin ucunu tekrar yakalar. Bu kez Cesur av, Sühan avcıdır.