Cadde 'Cesur ve Güzel', Emmy'de finalde

'Cesur ve Güzel', Emmy'de finalde

29.09.2018 - 09:40 | Son Güncellenme:

Uluslararası Emmy Ödülleri finalistleri açıklandı. 20 ülkeden, 11 kategoride 44 adayın yarıştığı Uluslararası Emmy Ödülleri 2018’de, Ay Yapım imzalı 'Cesur ve Güzel' dizisi de finale kaldı.

Cesur ve Güzel, Emmyde finalde

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı, senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Star TV’de yayınlanan Ay Yapım imzalı 'Cesur ve Güzel’, dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından biri olan Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ (Telenovela) kategorisinde finale kaldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl yine Ay Yapım imzalı 'Kara Sevda’nın bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’ye 'En İyi Telenovela' ödülünü kazandırdığı kategoride finale kalan 'Cesur ve Güzel’, yayınlandığı 67 ülkede elde ettiği yüksek reytingleriyle farklı milletlerden izleyicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Amerika, Almanya, Avustralya, Belçika, Brezilya, Danimarka, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, Japonya, Kanada, Meksika, Portekiz, Şili, Tayland ve Türkiye’nin önde gelen yapımlarının yarıştığı ödüllerde kazananlar, 19 Kasım akşamı New York’ta gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak.

Akademi, bu yıl özel ödülünü 'Dawson’s Creek', 'The Flash', 'Blindspot' gibi dizilerin yazarı ve yapımcısı olan Greg Berlanti ile 2Big Brother', 'MasterChef', 'Peaky Blinders' ve 'Black Mirror' gibi dizilerin uluslararası başarısından ötürü Endemol Shine Group Ceo’su Sophie Turner Laing’e verecek.