Gündem Cesur Yürek 2. yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahne!

Cesur Yürek 2. yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahne!

13.10.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

Cesur Yürek dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile izleyici tarafından büyük beğeni topladı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday dizi Cesur Yürek 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Onur Tuna'nın başrolünde olduğu Cesur Yürek 2. bölümü Perşembe akşamı Show Tv ekranlarında olacak...

Cesur Yürek 2. yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu sahne

Cesur Yürek 1. bölümü dün akşam yayınlandı. Atraksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken Cesur Yürek 2. yeni bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Heyecan dozu yüksek dakikaların yaşanacağı yeni dizi hikayesi ve oyuncuları ile de ses getireceğe benziyor. Cesur Yürek yeni sezonda yaşanan reyting savaşından galip ayrılacak mı merak konusu. İşte çiçeği burnunda dizinin 2. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

CESUR YÜREK İLK BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor. Bölgesel sorunları onu alan Cesur Yürek'in oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer alıyor.

CESUR YÜREK 2. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR YÜREK KONUSU

Ömer, İstanbul’un balıkçı mahallelerinden birinde sıradan bir hayat içinde yaşamaktadır. Askerliğini bitirdikten sonra mahallesine dönen Ömer, sıra dışı olayla karşı karşıya gelir. Uluslararası bağlantıları olan mafya grubu Ömer’in mahallesindeki balıkçı teknelerinde silah, insan ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmaya başlar. Kimi bu işe zorla alı koyulmuş kimide para karşılığı çalışmaya zorunlu tutulmuştur. Şebekeye karşı çıkanlardan biri olan Ali Ekber cezaevine girmiştir. Aynı şekilde Ömer’in ailesine ait balıkçı teknesi, ev ve lokali de mafyanın zorunlu olarak eline geçmiştir.

Haberin Devamı

Ömer, bu olaya kayıtsız kalmaz ve mafyaya karşı savaş başlatır. Yalnız olmadığı bu yolda yıllar sonra geri mahalleye dönen avukat Berrin en büyük destekçisi olur. Zorlu mücadelede Ömer’i son derece kritik düşmanlar bekler. Şebeke haline gelen mahyanın bir kolu Tatar Ahmet ve oğlu İskender, diğer kolları da Harbi ile Gevaşlı tarafından yürütülmektedir. Hikayenin başından sonuna kadar Ömer her türlü fedakarlığı sergileyecektir.

Öte yandan zamanla yol arkadaşlığı Ömer ile Berrin arasında aşka bürünür. Fakat aradaki engel ise Ömer’e tutkulu olan Arzu olacaktır. Psikolojik rahatsız olan Arzu ve Ömer’in yokluğunda ailesine destek olan babası, Ömer’in aşk ile vefa duygu yükü içinde kalmasına neden olur.

Bölgemizde ve ülkemizde bu tür mafya örgütünün işbirlik yaptığı terör örgütleriyle mücadele için kurulan gizli istihbarat birimi ve o birimin komutanı operasyon sırasında Ömer’le yolu kesişir ve cesur ve cesaretli oluşu Enver’in dikkatini çeker. Enver dışında Ömer’in gözü kara oluşu mafya dünyasınında ilgisini çeker.

Haberin Devamı

Hatta Ömer şan, şöhret ve para ile kendini Vatan için feda edecek kahraman olmak arasında tercih yapması gerekecektir. Cesur Yürek; sıradan bir adamın isimsiz büyük kahramana dönüşmesinin hikayesidir. Ömer, aile ve dostlarını korumak için girdiği mücadele içinde kendini hiç bilmediği dünya içinde bulacak ve ülkesinin adına savaş veren isimsiz bir kahraman haline gelecektir.