Gündem Cesur Yürek 10. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Cesur Yürek 10. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

09.12.2016 - 08:10 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin sevilen dizisi Cesur Yürek 10. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Cesur Yürek'te Ömer için intikam devam ediyor. Fuat, gerçekleri öğrenecek mi? Cesur Yürek 10. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde..

Cesur Yürek 10. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Cesur Yürek yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen SHOW TV'nin yeni dizisi Cesur Yürek dün akşam 9. bölümü yayınladı. Ömer, babasının intikamı için savaşına devam ediyor. İşte merak edilen detaylar..

Haberin Devamı

CESUR YÜREK 10. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR YÜREK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Cesur Yürek”in 9. bölümünde; Ömer Ferhat'ın kendisine kurduğu pusudan nasıl kurtulacak? Tatar Ahmet ve Ömer, Güler'i kurtarmak için takas planını yapar. Güler ve Doğan takası gerçekleşirken Tatar Ahmet vurulur. Tatar Ahmet'in vurulmasıyla Gevaşlı masayı ele geçirmek için harekete geçerken, Harbi'nin beklenmeyen hamlesiyle tüm dengeler altüst olur. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Ferhat ve Ömer arasındaki savaş yeni bir boyut kazanır. Ömer Ferhat'ı bulmak için her yolu denerken, Ferhat da Ömer'e büyük bir acı yaşatmak için kuzeni Hüsrev'le harekete geçer. Ömer girdiği yolda Enver tarafından yalnız bırakıldığını düşünür. Gücünü bileğinden, cesaretini yüreğinden alan Ömer Korkmaz'ı çetin bir savaş beklemektedir.

Haberin Devamı

CESUR YÜREK SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ