Gündem Cevher Cevher performansı ile Rising Star'a damga vurdu-izle

Cevher Cevher performansı ile Rising Star'a damga vurdu-izle

27.08.2015 - 10:03 | Son Güncellenme:

Rising Star Türkiye'nin son bölümüne damga vuran isimlerden birisi de Cevher Cevher oldu. Cevher Cevher puslu sesi ve yorumu ile herkesi kendine hayran bıraktı. Jüri üyelerinin dikkatini çekmeyi başaran Cevher Cevher'in dün akşamki performansı haberimizde.

Cevher Cevher performansı ile Rising Stara damga vurdu-izle

Rising star Türkiye’nin 26 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde, %84 Evet oyuna ulaşan Cevher Cevher, Rising Star Türkiye'de yoluna devam edecek.

Haberin Devamı

"Rising star Türkiye" bundan böyle Pazartesi-Salı-Çarşamba günleri canlı yayınla TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor...

Dev jüride Gülben Ergen, Demet Akalın, Mustafa Sandal, Fuat Güner ve sunucu Öykü Serter.

Büyük ilgi gören TV8 Yan Ekran uygulamasıyla izleyenlerin de birer jüri üyesi olduğu “Rising Star Türkiye” canlı yayınla ekranda..

Rising Star Türkiye'nin 26 Ağustos akşamı yayınlanan bölümünde usta sanatçı İbrahim Tatlıses, Miami'den Demet Akalın'ı aradı ve şarkısını söyleyen yarışmacıya başarılar diledi.

CEVHER CEVHER KİMDİR?

1981 Ankara doğumlu olan Cevher Cevher yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 10 yıldır profesyonel olarak müzik ile ilgileniyor. Mezuniyet Balosunda sahneye çıkan Cevher o günden sonra sahneden inemediğini söylüyor. Rising Star Türkiye sahnesini kensi için büyük bir ayrıcalık olarak görüyor.

Haberin Devamı

Rising Star Türkiye’nin 26 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde, Cevher Cevher %84 oylama puanıyla yoluna devam edecek..