Gündem Umut Kaya'nın klibinde Ceyda Kırıcı bombası!

Umut Kaya'nın klibinde Ceyda Kırıcı bombası!

11.02.2016 - 19:08 | Son Güncellenme:

Umut Kaya'nın klibinde oynayan Ceyda Kırıcı gündeme bomba gibi düştü. Kısmetse Olur gelin adaylarından Ceyda Kırıcı'nın eski sevgilisi Umut Kaya ile çektiği klibi sosyal medyayı salladı. İşte detaylar...

Umut Kayanın klibinde Ceyda Kırıcı bombası

Kısmetse Olur gelin adaylarından Ceyda Kırıcı'nın eski sevgilisi Umut Kaya ile çektiği klibi sosyal medyayı salladı. Kanal D'nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un gelinler evi gündeme bomba gibi düşen müzik klibi sebebiyle adeta sarsıldı. Kısmetse Olur gelin adaylarından Ceyda Kırıcı'nın eski sevgilisi Umut Kaya ile çektiği klip olay oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur damatlar evinden Adnan ile ilişkisi olan Ceyda, geçtiğimiz haftalarda elenerek evden ayrılmıştı. Kısmetse Olur Ceyda, Ceyda Kırıcı'nın evden ayrı olduğu günlerde şarkıcı olan eski sevgilisi Umut Kaya ile bir klip çektiği gündeme bomba gibi düştü. Şu sıralar herkes Kısmetse Olur Ceyda'nın klibini araştırıyor.

Umut Kayanın klibinde Ceyda Kırıcı bombası

Klip ile ilgili bir açıklama yapan Ceyda, ''Paraya ihtiyacım vardı. O yüzden klipte oynadım.'' dedi. Ceyda, Umut Kaya'nın ''Bu da böyle olsun'' şarkısının klibinde oynadı.

CEYDA KIRICI KİMDİR?

Ceyda Kırıcı, Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim adlı yarışmayla tanınmıştır. Kısmetse Olur'un diğer yarışmacılarıyla sık sık karşı karşıya geliyor.

Memleketi İzmir olan Ceyda, lise mezunu, 1994 doğumlu, 53 kilogram ve 1.70 santimetre boyunda. Göz rengi kahverengi olan Ceyda'nın burcu ise Koç.

Haberin Devamı

İşte Ceyda Kırıcı'nın oynadığı Umut Kaya'nın o klibi