Gündem Cezaevi arkadaşını öldürdü

Cezaevi arkadaşını öldürdü

30.04.2015 - 12:47 | Son Güncellenme:

Bursa’da 34 yaşındaki cezaevi arkadaşı Ferdi Kühram’ı tabancayla göğsünden vurarak öldürdüğü öne sürülen Bursaspor tribün liderlerinden Selim Kurtulan’ın kardeşi 42 yaşındaki Cem Kurtulan, cinayetten 24 saat sonra polis tarafından yakalandı. Cem Kurtulan polise verdiği ifadede, "Elinde pala vardı, bir el ateş ettim" dedi.

Cezaevi arkadaşını öldürdü

Merkez Osmangazi İlçesi’nde oturan, çeşitli suçlardan girdikleri cezaevinde arkadaş olan Cem Kurtulan ile Ferdi Kühram, geçen Salı günü akşamı telefonla konuştukları sırada tartıştı. Tartışmanın ardından Kurtulan ile Kühram, Demirtaş Mahallesi Gönül Sokak’ta buluştu. Burada da devam eden tartışmanın ardından Cem Kurtulan, iddiaya göre arkadaşı Ferdi Kühram’ı tabanca göğsünden tek kurşunla vurarak ağır yaralayıp olay yerinden kaçtı. Ferdi Kühram, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, daha önceden elindeki tabanca ile hatıra fotoğrafı çektiren Cem Kurtulan’ı, olaydan 24 saat sonra bir arkadaşının evinde yakaladı.

Haberin Devamı

’ELİNDE PALAYI GÖRÜNCE ATEŞ ETTİM’

Cem Kurtulan polisteki ifadesinde, Ferdi Kühram’ın uyuşturucu sattığını duyduğunu belirterek şunları söyledi:

"Olay günü Fenerbahçe maçına gidecektim. Kahvede maç saatini beklerken Ferdi, içeriye girdi ve masaya oturmak istedi. Ben de izin vermedim. Bunun üzerine dışarı çıktı ve beni telefon ile aradı. Bu kez telefonda tartıştık. Motosikleti ile kahvenin önünde gördüm. Elinde pala vardı. Dışarı çıkarak bir el ateş ettim. Yere düştüğünü görünce kaçtım."

Cem Kurtulan, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.