Gündem Cezası ağır oldu!

Cezası ağır oldu!

31.01.2016 - 17:30 | Son Güncellenme:

Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesi'nde hemşire olan eski eşi Fatma Y.'nin birlikte yaşadığı Muammer Kılıç ve oğlunu hastane önünde öldüren ambulans şoförü İbrahim Güzelgöz hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Güzelgöz hakkında iki kez müebbet hapis cezası istendi

Cezası ağır oldu

Cinayet, 21 Ekim’de Osmangazi ilçesinde bulunan Çekirge Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde meydana gelmişti. Hastanede hemşire olarak çalışan Fatma Y.’den ayrılan ve Ankara’da ambulans şoförü olan İbrahim Güzelgöz, eski eşinin evlilik hazırlığı yaptığı ve birlikte yaşadığı Muammer Kılıç ve oğlu 18 yaşındaki Muhammet Enez Kılıç ile hastane önünde karşılaştı. İki taraf Acil Servis önünde yüksek sesle tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

'BENİM NAMUSUMA GÖZ DİKEN ÖLÜR'

Tartışma kavgaya dönerken silahını çıkaran İbrahim Güzelgöz, "Benim namusuma göz diken ölür" diye bağırdıktan sonra Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç’ın başlarına birer el ateş etti. Hastanede panik yaşanırken, kanlar içindeki baba- oğula yardım etmek isteyen vatandaşlarla müdahale etmek isteyen doktorları tehdit ederek yaklaştırmayan İbrahim Güzelgöz yerde yatan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç’a ateş etmeye devam etti. Hastane polisinin uyarısına rağmen elindeki silahı bırakmayarak ikinci şarjörü de takıp ateş etmeye devam eden İbrahim Güzelgöz üçüncü şarjörü takıp silahını yere bıraktıktan sonra teslim oldu. Hastane içine alınan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olaydan sonra yakalanan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen İbrahim Güzelgöz hakkındaki Cumhuriyet Savcılığı’nca yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcının hazırladığı iddianame ile İbahim Güzelgöz hakkında ’tasarlayarak adam öldürmek, ruhsatsız silah bulundurmak’ suçlarından iki kez müebbet ve 1 yıl hapis cezası istemiyle 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Sanık Güzelgöz, Mart ayında hakim karşına çıkacak.