Cadde Chanel Havayolları

Chanel Havayolları

07.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Podyumu tiyatro sahnesi gibi yorumlayan Chanel, ‘Grand Palais’ binasını havaalanına çevirdi

Chanel Havayolları

Fransa’nın başkenti Paris’te devam eden moda haftasında sıradışı podyum şovlarıya bilinen Chanel, rutini bozmadı. Atlı karınca, süpermarket, bar, tatil yeri, denizaltı, resim galerisi, Teksas’ta kovboy geçişi ve sokak protestoları gibi farklı şovlara imza atan Chanel bu yıl podyumu havaalanına çevirdi. Chanel, prestijli sergi salonu ‘Grand Palais’de düzenlediği defile için davetiye olarak uçuş kartları basıp, podyuma uçuş görevlileriyle dolu kontuarlar kurdu.

Haberin Devamı

Koleksiyon temasına bağlı kalarak defilelerine yön veren Largefeld, kombinlerinde kemer tokaları es geçmedi. Tül tunikler, klasik Chanel tüvit etek-ceket takımları, monokromatik elbiseler kusursuz kadın imajını sergiledi. Nostaljik Chanel tarzını plastik ve transparan parçalarla sentezleyen koleksiyon, fütüristik geçişlere imza attı. Koleksiyon, klasikle yenilikçiğin sentezi olarak yorumlandı.


80’ler vahşiliği
Dünyanın en ikonik markaları arasında yer alan Yves Saint Laurent, pazartesi günü gerçekleştirdiği defilesinde 90’ların göz kamaştıran derin yırtmaçlarını, 80’lerden gelen yılan ve leopar baskılarını, oversize ceketler ve kürklerle yorumladı. Mini elbiseler, derin yırtmaçlar, ipek tunikler, simli ve transparan elbiseler, militer ve etnik desenli ceketlerle, maxi yeleklerle, yere kadar uzanan kürklerle ve kot parçalarla kombinlendi.