Cadde Charlize Theron: ABD'yi terk edebilirim!

Charlize Theron: ABD'yi terk edebilirim!

16.04.2018 - 11:15 | Son Güncellenme:

Evlatlık iki siyahi çocuğunun gelecekte ayrımcılığa uğrayacakları endişesi taşıdığını belirten Charlize Theron, "Hala ırkçılığı tartışıyoruz. Böyle devam ederse çocuklarımı alır ABD'den giderim" dedi.

Charlize Theron: ABDyi terk edebilirim

Habertürk'te yer alan habere göre; Güney Afrikalı aktris Charlize Theron, iki evlatlık çocuğu siyahi diye ABD'yi terk etmek istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Elle Dergisi'ne çocuklarının gelecekte ten renkleri yüzünden ayrımcılığa uğramasından endişe ettiğini anlatan 42 yaşındaki yıldız, "Açık konuşmak gerekirse bu ülkede çok iyi teklifler alsam dahi taşınmayı asla düşünmeyeceğim noktalar var. Hâlâ ırkçılığı tartıştığımıza inanamıyorum. Bu konu artık kapanmalı. Cinsiyet eşitliği de öyle" dedi.

Oscar Ödüllü Theron, özellikle iktidardaki yönetimin yani ABD Başkanı Donald Trump'ın söylemi yüzünden bu gibi durumlarda artış görüldüğünü ima ederek, "Eğer bu süreç böyle devam ederse çocuklarımı da alıp ABD'den gidebilirim. Çünkü çocuklarım için en son isteyeceğim şey, onlar için güvende hissetmeyecekleri bir yerde kalmak" şeklinde konuştu.

Evlat edinmiş olmaktan çok mutlu olduğunu da dile getiren Theron, "Anne olmak bana bakış açımı değiştirmeyi öğretti. Ailesi olmayan çok fazla çocuk olduğunun uzun yıllardır farkındaydım. Bence evlat edinmek benim hayatımın bir parçası olmalıydı, oldu da" ifadelerini kullandı.