Kültür Sanat Chet Faker Kasım'da geliyor!

Chet Faker Kasım'da geliyor!

21.08.2014 - 11:15 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, 23 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında 24. kez şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayacak. Takviminizi ayarlayın, kaçırmayın...

Chet Faker Kasımda geliyor

Organizasyonu Pozitif Live tarafından gerçekleştirilen 24. Akbank Caz Festivali kapsamında, günümüzde elektronik müziğin en özgün sanatçılarından biri olarak kabul edilen ve ülkemizde merakla beklenen Avustralyalı besteci ve şarkıcı Chet Faker İstanbul’da bir konser verecek.

Haberin Devamı

Sahne ismini Kaybedenler Kulübü’nün gerçek üyelerinden efsanevi caz trompetçisi Chet Baker’dan alan Chet Faker, 1 Kasım 2014, Cumartesi günü saat: 23.30'da Babylon’da gerçekleştireceği konserde, dansa ruhani bir boyut kazandıran downtempo, soul ve dub-step tabanlı bestelerini kendine has etkileyici vokaliyle izleyenlerle paylaşacak.

"Rolling Stone" dergisi tarafından 2013 yılında "En İyi Bağımsız Sanatçı" seçilen Chet Faker’in 2014 yılında kaydettiği albümü "Built On Glass"ın dünya turnesi kapsamında gerçekleştireceği ve biletleri Biletix’de satışa sunulan konseriyle caz ve dans tutkunlarına unutamayacakları bir gece yaşatacak.