Yalova Chp Çiftlikköy İlçe Başkanı Güler: Halkla buluşacağız

Chp Çiftlikköy İlçe Başkanı Güler: Halkla buluşacağız

06.12.2016 - 14:20 | Son Güncellenme:

-"Çiftlikköy'de seçim varmış gibi ilçedeki her kapıyı çalıp halkla buluşacağız"

Chp Çiftlikköy İlçe Başkanı Güler: Halkla buluşacağız

YALOVA (AA) - CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Nedim Güler, "Çiftlikköy'de seçim varmış gibi ilçedeki her kapıyı çalıp halkla buluşacağız." dedi.

Haberin Devamı

Güler, partisinin ilçe binasında yaptığı açıklamada, CHP Çiftlikköy ilçe örgütünde her sandık çevresinde hane hane görev yapacak sandık çevresi sorumlularının eğitimden geçtiğini belirtti.

CHP Parti Okulu tarafından geliştirilen sandık çevre örgütlenmesi projesinin çalışmalarının Çiftlikköy'de de devam ettiğine dikkati çeken Güler, şunları kaydetti:

"Çiftlikköy'de her sandık çevresinde görevlendirilen gönüllü partililer eğitimden geçti. İlçe merkezi, Taşköprü beldesi ve köylerdeki her sandık çevresine partili gönüllüler atanacak. Bunun ilk ayağını ilçe merkezinde başlattık. İlçe merkezinde partililerimiz bulundukları sandıklardaki seçmenleri tek tek ziyaret edip, hallerini hatırlarını soracak. Bu sayede vatandaşımızla birebir iletişim içinde olacağız. Hem sorunları yerinde göreceğiz hem de halkımızla seçim dönemleri haricinde de bir arada olacağız. Önümüzdeki 2 yıl içinde genel ve yerel seçim gözükmüyor. Ancak ilkbaharda bir referandum olabilir. Çiftlikköy'de seçim varmış gibi ilçedeki her kapıyı çalıp halkla buluşacağız. Bu çalışmayı seçim olsun olmasın sürdürmeliyiz."

Haberin Devamı

Eğitimler hakkında da bilgi veren Güler, "Bu çalışmayı yapmadan önce tüm gönüllülerimizi parti içi eğitimden geçiriyoruz. Beden dili, iletişim ve sistemin işleyişi hakkında bilgiler veriyoruz. Bu eğitimlerin ilkini de 25 kişilik ilk grubumuza yaptık." ifadelerini kullandı.

Bursa Yıldırım İlçe Başkanı ve parti eğitmeni Güner Aklan ise eğitime katılan partililere sandık çevre örgütlenmesi, iletişim ve vücut dili, proje hazırlama gibi konularda bilgi verdi.