Siyaset Son dakika... CHP'de sürpriz! O isim önerilecek

Son dakika... CHP'de sürpriz! O isim önerilecek

18.12.2018 - 13:32 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara adayının Mansur Yavaş olması önerisini Parti Meclisi toplantısına getirdi. İstanbul içinse Ekrem İmamoğlu'nu önerdi.

Son dakika... CHPde sürpriz O isim önerilecek

CHP'nin yeni adaylarını belirleyeceği Parti Meclisi toplantısı başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul adayının Ekrem İmamoğlu, Ankara adayının ise Mansur Yavaş olması önerisini Parti Meclisi'ne getirdi.

Haberin Devamı

Daha önce üç ayrı toplantıyla 464 belediye başkan adayını belirleyen Parti Meclisi, bugün de "dördüncü grup" adaylarını belirlemek üzere toplandı.

Edinilen bilgilere göre; CHP lideri Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını PM toplantısına getirdi. Kılıçdaroğlu, bunun yanında bir sürpriz yaparak, sabahki MYK toplantısında hazırlanan listeye Ankara adayının Mansur Yavaş olması önerisini de ekledi.

Adana ve Antalya da açıklanıyor

Adana'da Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Antalya'da Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in adaylığının da listede olduğu öğrenildi.

11 ÜYE OYLAMA GİZLİ YAPILSIN İSTEDİ

Edinilen bilgilere göre, Mansur Yavaş'ın adaylığına karşı olan Parti Meclisi üyeleri oylamanın gizli yapılması için 11 üyenin imzasıyla önerge verdi. Üyelerin, açık oylamada "ret" oyu vermekten çekinen bazı üyelerin de desteğini anlak için bu yönteme başvurduğu öğrenildi.

Haberin Devamı