Manisa CHP'DEN SOMA ÇIKARMASI

CHP'DEN SOMA ÇIKARMASI

24.02.2014 - 12:58 | Son Güncellenme:

.

CHPDEN SOMA ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Sakine Öz ve İl Başkanı Cahit Kaplan, Soma ve köylerinde vatandaşlarla buluştu.
Kalabalık bir araç konvoyu ile Soma’da gövde gösterisi yapan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ve milletvekilleri Nazım Usuloğlu Caddesinde partililere seslendi. Seçim bürosu önündeki buluşmaya CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, milletvekilleri Hasan Ören, Sakine Öz, Soma Belediye Başkan Adayı Bahri Yılmaz, il başkanı Cahit Kaplan, ilçe başkanı Murat Bayramoğlu, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Özgür Özel, Bahri Yılmaz, Hasan Ören, Sakine Özel, Cahit Kaplan ve Murat Bayramoğlu konuşmalarında sosyal demokrat belediyeyi Somalılarla tanıştıracaklarını vurguladı.
“SOMA’NIN EMEKÇİLERİYLE BİRLİKTE OLACAĞIZ”
Soma’nın sosyal demokratın iktidarlığına özlem duyan bir ilçe olduğuna vurgu yapan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, şöyle konuştu: “Cumhuriyet Halk Partisi emeğin başkenti olan, alın teri ile kazanılmış helal para olan Soma’da önemli bir yürüyüşü gerçekleştiriyor. Soma Manisa’nın en çok taşeron işçisinin olduğu bir ilçemizdir. Emeğin en çok sömürüldüğü bir ilçedir. Sosyal demokratlar ile Soma’da yaşayan maden işçisinin, esnafın yüzü güldü. Biz, Soma’da maden patronlarıyla ittifak içerisinde olan AKP Belediyesinin 10 yılda neler yaptığını biliyoruz. Soma’da taş üstüne taş koymadılar" dedi. Bahri Yılmaz ile omuz omuza çalışacaklarını anlatan Özel, şunları söyledi: "Soma’yı emeğin değerinin bilindiği bir yer yapacağız. Soma Belediye Başkanı emeğin, çiftinin yanında duran bir başkan olacak. Manisa Belediye Başkanı seçildiğim andan itibaren Soma ve Manisa’nın emekçileri, köylüleri, Soma’nın güzel insanları ile birlikte olacağıma, yoksulları ile birlikte olacağıma söz veriyoruz.”
“SOMA VE MANİSA’YA CHP’NİN LOGUSUNU DİKECEĞİZ”
İl başkanı Kaplan ise 37 gün sonra özgür bir Manisa ve Soma’yı yeniden inşa edeceklerini belirterek "Emeğin en yoğun olduğu Soma’da bütün emekçilerimize bütün yurttaşımıza, esnafımıza özel bir Soma vaat ediyoruz. Bunu gerçekleştirecek olan Bahri Yılmaz arkadaşımızla yola çıktık. 30 Mart günü Soma’da Bahri Yılmaz ile sosyal belediyeciliği Soma ile tanıştıracağız. Bahri Yılmaz ile Soma’da, Özgür Özel ile Manisa Büyükşehir’de CHP’nin logosunu dikeceğiz” diye konuştu.
"SALLAYIN DÜŞÜYORLAR"
Dev çınarın Soma’daki yeni filizinin Bahri Yılmaz, Manisa’daki yeni filizinin ise Özgür Özel olduğunu kaydeden CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören ise “Sallayın gidiyorlar, son yapılan anketlerde iktidar yüzde 36'lara gerilemiş. Biraz daha sallayın düşüyorlar. Bu ülkenin insanı her şeyi affeder, ama yurttaşlarımız cebinden alınan paraları affetmez" dedi.