Ankara Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tbb Onur Ödülü Takdim Töreni'ne Katıldı

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tbb Onur Ödülü Takdim Töreni'ne Katıldı

27.10.2017 - 23:04 | Son Güncellenme:

.

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tbb Onur Ödülü Takdim Törenine Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Siyaset, Türkiye’nin sorunlarını çözecek noktada değil. Yargı üzerinde büyük baskılar var. En iyi bilen de Baro Başkanımızdır. Kendisinin konuşmasına dahi tahammül edemeyip Danıştay Salonu’ndan ayrılan kişiler, bu ülkeye demokrasiyi getiremezler” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Onur Ödülü’nün Avukat Hüseyin Cindoruk’a takdim edildiği törene katıldı. TBB’de gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Türkiye’deki siyaset kurumunun insanların sorunlarını çözecek noktada olmadığını, devleti yöneten kişilerin yargı dahil pek çok alanda baskı oluşturduğunu savunarak, “En iyi bilen de Baro Başkanımızdır. Kendisinin konuşmasına dahi tahammül edemeyip Danıştay Salonu’ndan ayrılan kişiler, bu ülkeye demokrasiyi getiremezler” şeklinde konuştu.
Demokrasi konusunda nefes alamadıklarını söyleyen CHP lideri, hapisteki gazetecileri, sanatçıları ve milletvekillerini örnek gösterdi.
Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında da, “Deniz Baykal şu anda yoğun bakımda. Bütün dualarımız onunla, umarız en kısa zamanda sağlığına kavuşur” dedi.