Hakkari Chp Heyeti, Hakkari'de

Chp Heyeti, Hakkari'de

18.10.2018 - 20:12 | Son Güncellenme:

.

Chp Heyeti, Hakkaride

HAKKARİ (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen ile CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, bir dizi ziyaret bulundurmak üzere Hakkari'ye geldi.

Haberin Devamı

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havaalanı'na gelen CHP'li vekiller, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı ve parti yöneticileri karşıladı.

Parti binasında basın mensuplarına açıklama yapan Milletvekili Antmen, parti yönetimi tarafından yerel seçim hazırlıklarıyla ilgili nabız tutmak için kentte geldiklerini söyledi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları için Anadolu'nun çeşitli il ve ilçelerine dağıldıklarını belirten Antmen, şöyle konuştu:

"Hem halkımızla sahada buluşmak istiyoruz, hem de sokakta vatandaşlarımızın nabzını tutmak istiyoruz. CHP'yi yerelden iktidara, ardından genel iktidara taşımak için il ve ilçe başkanlarımızla yerel seçim stratejileri üzerine görüş alış verişinde bulunuyoruz. Aday belirleme konusunda genel başkanımıza raporlar sunacağız. Sosyal belediyecilik yapacak belediye başkanlarımızı belirlemek amacıyla buradayız. Sayın Vekilimiz Mehmet Ali Çelebi ile Hakkari’ye gelmekten çok büyük mutluluk duyduk. Burada olduğumuz için mutluyuz."