Kars Chp Heyeti Kars'ta

Chp Heyeti Kars'ta

06.12.2016 - 17:14 | Son Güncellenme:

.

Chp Heyeti Karsta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmir Milletvekili Özcan Purçu ile Parti Meclisi üyeleri Prof. Dr. Hakkı Akalın ve PM üyesi Emre Çam ülke ve bölgenin sorunlarını yerinde gözlemlemek için Kars’a geldi.
Kars’ta iki gün boyunca alan taraması yapacak olan CHP heyeti, ilk ziyaretlerini CHP Kars İl Başkanlığı’na yaptı. Parti’de İl Başkanı Mustafa Aras, parti yöneticileri ve kalabalık bir partili tarafından karşılan CHP heyeti, partililere ve gazetecilere açıklamalarda bulundular.
CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras, CHP Genel Merkezince oluşturulan Parti Meclisi üyeleri ve milletvekillerinden oluşan heyetin Kars’ta ziyaretlerde bulunarak ilin sorunlarını yerinde gözlemleyeceklerini belirtti.
Aras, CHP heyetinin başta Kars Valisi Rahmi Doğan olmak üzere esnaf ve STK temsilcileri ile görüşerek Kars’ın sorunlarını ile ilgili bir rapor hazırlayarak Genel Merkeze götüreceklerini de ifade etti.
CHP PM Üyesi Prof. Dr. Hakkı Akalın, partisinin milletvekili olmayan illere PM üyeleri ve milletvekilleri ile birlikte gruplar oluşturarak dağıldıklarını kaydetti.
Bu gün itibariyle Türkiye’nin 35 ilinde çalışmalar başladıklarına dikkat çeken Akalın, “Bölgedeki tüm STK ve Oda Başkanlarıyla birlikte vatandaş ve esnaf ile bir araya geleceğiz. Görüşmelerimiz sonrasındaki sorunları rapor haline getirip Genel Merkezimize sunacağız”dedi.
Daha sonra bir süre partililerle sohbet eden CHP hayeti daha sonra Kars’taki ziyaretlerine başladılar. CHP heyeti 2 gün Kars’ta kalacak.