İzmir CHP İL BAŞKANI ALİ ENGİN, BUCA BELEDİYE BAŞKANI PİRİŞTİNA’YI ZİYARET ETTİ

CHP İL BAŞKANI ALİ ENGİN, BUCA BELEDİYE BAŞKANI PİRİŞTİNA’YI ZİYARET ETTİ

15.04.2014 - 15:08 | Son Güncellenme:

.

CHP İL BAŞKANI ALİ ENGİN, BUCA BELEDİYE BAŞKANI PİRİŞTİNA’YI ZİYARET ETTİ

CHP İl Başkanı Ali Engin, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Seçimin zorlu ve çekişmeli geçtiğini belirten Ali Engin, “Levent kardeşimizin burada başarılı olacağına inanmıştık. Buca’ya hizmet eden eski belediye başkanı ve meclise de teşekkür ederiz. Bayrağı kaldığı yerden alıp daha ileri götüreceğinden şüphemiz yok. Her yeni dönem yeni durumlar getiriyor. Belediye başkanlarımızın hep arkasında olacağız. Onlara destek vereceğiz. Toplumun ve insanımızın vergileri ile kıt kaynaklarını doğru kullanmak partimiz için önemlidir. Vergi oranları zaten çok yüksek olan bir ülkeyiz. İsraftan kaçınmamız gerekiyor” dedi.
“CHP’NİN KAVGA EDEN PARTİ GÖRÜNÜMÜ ORTADAN KALDIRILMALI”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin itibarını düşürmeye çalışmanın doğru olmadığını ve CHP’nin Türkiye’nin tek umudu olduğunu aktaran Engin, parti içinde rekabet yaşandığını ancak herkesin kent için çalıştığını ifade etti. CHP’yi kavga eden bir parti görünümünü ortadan kaldırmanın gerekli olduğunu söyleyen Engin şöyle konuştu: “Siyaset meslek değildir. Herkesin bir işi olmalıdır. Siyaset katılımcılık ile gerçekleşebilecek bir olgudur. CHP kendi içinde kavga eden, ne olacağı belirsiz bir parti görünümünü ortadan kaldırılmalıdır. AK Parti’nin yarın ne olacağı belli değil ama bizim belli. CHP Türkiye’nin en köklü partisidir. Parti kendi içinde kavga ederek yoluna devam edemez. Şu anda oyunu en çok arttıran partiyiz. Daha fazla başarılı olabilirdik ama bunu kendi içimizde konuşacağız. Birbirimizi suçlayarak, kamuoyu önünde tartışmak partimize, ülkemize fayda getirmez. Parti olarak önerileri bekliyoruz. Her zaman eleştirilere açığız. Partide adayları bir bütün belirlemiştir. Ahmet, Mehmet belirlememiştir. Hepsi doğru adaylardır. Olabildiğince parti olarak en olumlu sonuç almayı hedefledik. Aday olamayanların üzülmesine gerek yok. Kendine değil kentine çalışanlara her zaman ihtiyaç vardır. Bugün belediye başkanı olamazsınız başka yerde çalışırsınız. Spor kulüpleri, il yönetimleri vardır. Partide yönetimlerde de aktif çalışmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarımız partilerde görev alsınlar, mücadeleyi bırakmasınlar.”
“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ”
Başkan Levent Piriştina da CHP’nin bayrağını tekrar dalgalandırmanın onurunu yaşadığını ifade ederek, “Buca Belediyesi’nin ekibi olarak 5 yıl daha çalışacağız. Verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Çalışmalara başladık. Her zaman belediyemizin kapıları hemşerilerimize açık olacaktır” şeklinde konuştu.