İzmir CHP İZMİR İL BAŞKANI SERTER, ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İZMİR İL BAŞKANI SERTER, ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ

29.01.2015 - 12:46 | Son Güncellenme:

.

CHP İZMİR İL BAŞKANI SERTER, ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığında yapılan törenle, göreve yeni gelen CHP İl Başkanı Bedri Serter, eski yönetim kurulu üyelerine ve Milletvekilliği adaylığı için CHP İzmir İl Başkanlığından istifa eden Ali Engin’e vefa göstererek, plaket takdim etti.
7 Ocak’ta göreve gelen CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, kendisinden önce görev alan eski İl Başkanı Ali Engin ve yönetim kuruluna, CHP’ye yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür etti. Aramızda ayrılan çok kıymetli 7 dava arkadaşlarının hep yanlarında olacaklarına inandığını söyleyen Başkan Serter, Yönetimlerimizden hep talep etmek değil, onlara teşekkür de etmemizi bilmemiz gerektiğinden, küçük bir hatıra plaketimiz olacak. Onlar bizim için bir yola çıktılar. Arzu ederiz ki Türkiye için mücadele vereceklerdir. Göreve başladığım tarih itibariyle eski ekipten kalan deneyimli arkadaşlarla yola devam ediyorum. 3 ayda ulaşabileceğim noktaya 3 günde ulaşıyorum, bu bizim için büyük kazanç. Önümüzde çok ciddi bir süreç var. Türkiye’nin gidişatı hiç iyi değil. Seçilecek adaylar olarak çok iyi hazırlanmamız gerektiğinin sorumluluğundayız. El birliğiyle, güç birliğiyle, halkımızla, hep beraber bu seçimi göğüslemek mecburiyetindeyiz. Şu anda çalışmaya başlayan aday adayı arkadaşlarımızın yollarının açık olmasını diliyorum” dedi.
ALİ ENGİN’DEN ÖN SEÇİM İSTEĞİ
CHP milletvekilliği için oy isteyen CHP İzmir eski İl Başkanı Ali Engin ise, ön seçim isteyenler olarak, CHP üyelerine güvendiklerini ifade ederek şu şekilde konuştu: “Milletvekili aday adayı olarak görevden ayrıldığımda yönetim kurulunun görevine devam etmesini gerektiğini, tecrübenin önemli olduğunu vurgulamıştım. Öyle de oldu. Başkanımızın partiye daha önce hizmet etmiş insanlara vefa göstermesini çok olumlu buluyoruz. Hemen hemen bütün kararlarımız oy birliğiyle çıktı. İlçe başkanlarımızla uyum içinde 2 seçim geçirdik. Sayın Başkanımız Bedri Serter Bey’in görevinde başarılı olacağını biliyorum. Ona destek olmak bizim insani ve ahlaki borcumuz. Başkanlar örgütünün gücüyle hareket ederler. Yeni il başkanımızın da bu şekilde devam edeceğine inanıyorum. Ön seçim isteyenler olarak, CHP üyelerine güveniyoruz. İdealist insanlardan, oyunu burada kullanan, burada oturanlardan yana kullanacaklarına inanıyorum. Kendimizi Cumhuriyet Halk Partililere emanet ediyoruz.”