Siyaset CHP'li Mengü'ye hırsız şoku

CHP'li Mengü'ye hırsız şoku

26.05.2010 - 13:02 | Son Güncellenme:

.

CHPli Mengüye hırsız şoku

CHP Manisa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Şahin Mengü'nün Manisa'daki otomobiline hırsız girdi. Otomobilin şoför koltuğunun yanındaki camı patlatarak torpido gözünü karıştıran hırsız, polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Olayın siyasi bir yönü olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu gece saat 24.00 sıralarında, CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü'nün, 1. Anafartalar Mahallesi, 1605 Sokak'taki Manisa İrtibat Bürosu'nun önünde park halinde duran 35 BTE 73 plakalı otomobilinin etrafında şüpheli birinin dolaştığını gören çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, otomobilin ön yan camını taşla kırıp torpido gözünü karıştıran E.K.Ü.'yü (Eyüp Kamil Ürkmez) (25) suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan zanlı İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Otomobilin Manisa'da olduğu zamanlarda CHP'li Şahin Mengü tarafından kullanıldığını dikkate alan polis, olayın siyasi bir yönü olup olmadığını da araştırıyor.

KILIÇDAROĞLU DA BU OTOMOBİLE BİNMİŞTİ

Mengü'nün Manisa'daki irtibat bürosunun sorumlusu Mehmet Erdül, ``Hırsızın İzmir'den geldiğini öğrendik. Otomobilin sürücü koltuğundaki camı kırarak içeri girmiş. Torpido gözünü kurcalarken, polis tarafından kıskıvrak yakalanmış. Bu otomobilin sayın vekilimiz Şahin Mengü tarafından kullanıldığını herkes biliyor. Bir hafta öncede CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve vekilimiz Şahin Mengü bu otomobille Saruhanlı İlçesi'ne ziyarette bulunmuştu. Emniyet önce benim başkalarıyla husumetim olup olmadığını araştırdı. Şimdi ise olayın siyasi bir olay olup olmadığını araştırılıyor'' dedi.