Siyaset CHP'li vekil emojileri açık unuttu!

CHP'li vekil emojileri açık unuttu!

30.03.2018 - 13:15 | Son Güncellenme:

CHP'li Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını Facebook'tan canlı yayınlamak isterken emojileri açık unutunca izleyenleri kahkahaya boğdu. CHP'li vekil o anları anlattı. danışmanı istifa etti.

CHPli vekil emojileri açık unuttu

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını Facebook üzerinden canlı yayınlarken 'Face effects' eklentisinin açık olduğunu fark etmeyince, Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer parti üyelerini şekilden şekle soktu. 18 dakika boyunca devam eden yayın sırasında izleyenleri kahkahaya boğan Bayır, durumu fark edince canlı yayını apar topar silme yoluna gitti.

Haberin Devamı

'YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'NDEN GANDALF...'

CHP'li vekilin Facebook üzerinden yaptığı canlı yayını izleyenler, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Yüzüklerin Efendisi serisinin 'sakallı ve şapkalı büyücüsü' Gandalf kılığında görünce önce ne olduğunu anlayamasa da, kısa süre sonra durumu fark edip vekili uyarmayı denediler. Ancak yorumları görmeyen Bayır, yayını bir süre daha devam ettirince ortaya izleyenleri gülümseten görüntüler çıktı.

PARTİ ÜYELERİ DE NASİBİNİ ALDI

Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra kadraja giren diğer parti üyeleri de uygulamadan nasibini alırken görüntüler, kısa süre içerisinde Twitter'da da çok sayıda paylaşım ve yorum aldı.

VEKİLİN DANIŞMANI İSTİFA ETTİ

Sözcüde yer alan habere göre sosyal medyada geniş yankı uyandıran teknoloji kazasının kahramanı CHP'li Bayır yayını Fırat isimli danışmanının telefonundan yapıldığını anlattı. Tacettin Bayır şunları söyledi “Her Salı günü olduğu gibi grup toplantımızı canlı yayınlamaya başladım. Danışmanım Fırat’ın telefonundan kendi hesabımı açtım ve tripotun üzerine telefonu kurarak yayına başladım. Bir süre sonra emolojileri fark ettim. Muhtemelen elim ekrana değdi ve efektler aktif oldu. Sonra hemen yayını sonlandırdım. Benim liderime olan sevgimi tüm arkadaşlarım bilir. Teknoloji özürlü birisi de değilim ama maalesef böyle bir olay yaşandı. Çok üzgünüm. Zaten danışmanım Fırat da istifasını sundu ” dedi. Bayır, “Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?” sorusuna ise “Henüz liderimizin görüntüleri izlediğini sanmıyorum. İzleyip izahat isterse gerekeni yapacağım. Üzgünüm…” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı