Niğde CHP NİĞDE’DE ÖN SEÇİM YAPTI

CHP NİĞDE’DE ÖN SEÇİM YAPTI

29.03.2015 - 19:06 | Son Güncellenme:

.

CHP NİĞDE’DE ÖN SEÇİM YAPTI

CHP’nin 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde yarışacak adaylarını belirlemek üzere sandık kurduğu 55 ilden biri olan Niğde’de ön seçim heyecanı yaşandı. Sandığa giden CHP’liler hakim huzurunda yapılan seçimde 7 aday adayı arasından, milletvekili adayı olarak görmek istediği 3 ismi belirledi.
7 aday adayının yarıştığı ön seçimde 2 bin 403 oy alan mevcut milletvekili ve milletvekili aday adayı Doğan Şafak birinci sırada, Sevgi Özbek aldığı bin 963 oy ile ikinci, Ramazan Ertan ise bin 474 oy ile üçüncü sırada yer aldı. Bu sıralamayı üyelerden bin 48’inin oyunu almayı başaran Mümin Akgül, 650 oy alan Durmuş Songur, 404 oyla Nail Gündüz ve aldığı 339 oyla Ali İhsan Angı takip etti.
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, 4 bin 850 üyenin oy kullandığı seçimin demokratik bir ortamda geçtiğini söyledi. Başkan Adem, "Seçimimiz merkezde 8 sandıkta, Çiftlik’te 1, Ulukışla 2, Çamardı’nda 2 ve diğer ilçelerde de ikişer sandıkta gerçekleştirildi. Aday adaylarımız gayet güzel çalıştılar ve demokratik bir şekilde yarıştılar. Niğde’ye örnek bir seçim gösterdik. Umarım Niğde’miz için, hepimiz için ve ülkemiz için hayırlı olur" diye konuştu.