Ege CHP'nin seçim anketi haftaya

CHP'nin seçim anketi haftaya

02.06.2018 - 23:45 | Son Güncellenme:

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Haziran seçimlerinin kader seçimi olduğunu, herkesin oyuna sahip çıkması gerektiğini söyledi.

CHPnin seçim anketi haftaya

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Haziran seçimlerinin kader seçimi olduğunu, herkesin oyuna sahip çıkması gerektiğini söyledi. Yücel, “Eğer biz bu vatanı, milleti, cumhuriyeti sevdiğimizi söylüyorsak, bunun lafta kalmaması lazım” dedi. Yücel ayrıca, İzmir’de hem cumhurbaşkanlığı hem de genel seçimlere dair kapsamlı bir anket yaptırdıklarını, sonuçları değerlendirip strateji belirleyeceklerini ifade etti. 24 Haziran’da seçmenin karşısına birçok partinin çıkacağı, bu durumun CHP açısından oy kaybına neden olup olmayacağı sorularına da yanıt veren Yücel, bu konuda herhangi bir endişelerinin olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

2 milyon kişi

Muharrem İnce’nin İzmir’de miting yapması için seçim kuruluna başvuruda bulunduklarını belirten Deniz Yücel, bir aksilik olmazsa 21 Haziranda büyük bir miting yapmayı planladıklarını açıkladı. Daha önce 1 milyon kişi ile miting yapacaklarını söylediklerini hatırlatan Yücel, “Sayın Muharrem İnce ise 2 milyon kişi istediğini söyledi. Çağrılarımızı yapacağız, ilçe başkanlıkları da bu konuda çalışacak” dedi.

‘Muharrem Abim gelecek’

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere İlçe Örgütü, Narlıdere seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Şahin Fırat, “24 Haziran özgürlüklerin giderek çoğalacağı günün başlangıcıdır. Çünkü ohal kalkacak ve anayasal haklarımızı özgürce kullanacağız. En kısa zamanda da parlamenter sisteme geçerek Cumhuriyetin tadını alarak yaşayacağız. 8 Temmuzda ise saray boşalacak. Çünkü Yalova’dan Muharrem Abim gelecek” dedi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da, “Bu seçim otobandan önceki son çıkış. Hepimiz bu ülkenin geleceği için, bu ülkenin karanlık güçlerden kurtulması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bugün Narlıdere’yi Milletvekili adaylarımızla birlikte dolaştık. Narlıdere hazır ve ‘Tamam’ demek için gün sayıyor. Sadece Narlıdere değil, İzmir’imizde bu seçimlerde tarih yazacak” dedi.