Tekirdağ CHP TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA ADAYI EKREM EŞKİNAT SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

CHP TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA ADAYI EKREM EŞKİNAT SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

14.03.2014 - 13:34 | Son Güncellenme:

.

CHP TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA ADAYI EKREM EŞKİNAT SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Ekşinat, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Balık Hali Esnafını ziyaret edip esnafın dertlerini dinleyen Eşkinat, çalışmalarını gece geç saatlerde Tekirdağ Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nde noktaladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ile Süleymanpaşa’yı adeta yeniden fethetti. Günün ilk ışıkları ile birlikte çalışmaya başlayan Eşkinat ve Albayrak, Balık Halinde esnaf ile bir araya geldi. Balık Hali esnafı ile bir süre görüşen başkan adayları, seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıp Balık Hali esnafının istek ve şikayetlerini dinleyerek Balık Hali’nden ayrıldı.
Balık Hali esnaf ziyaretinin ardından Perşembe pazarına geçen Eşkinat ve Albayrak, tezgahlarını yeni açan pazarcı esnafını tek tek dolaştı. Pazar yerinde sıkılmadık el bırakmayan CHP’li Belediye Başkan Adayları Eşkinat ve Albayrak, seçim sonrası pazar yeri ile ilgili planlanan projeler ile ilgili bilgi verip pazarcıların görüşlerini alarak 'Hayırlı işler' dilekleriyle pazar yerinden ayrıldı.
Bir sonraki durak olarak Yeni Sanayi esnafı ile bir araya gelen Eşkinat ve Albayrak’a CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de dahil oldu. Eşkinat ve Albayrak, Yeni Sanayi esnafı ile yeni düğün salonunda söyleşi yaparak projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken CHP Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları ve CHP Tekirdağ Örgütü de geniş katılımıyla başkan adaylarına destek verdi.
Gün boyu Süleymanpaşa’nın dört bir yanında çalışmalarına devam eden Eşkinat ve Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile birlikte akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi’nde kahvehane ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşların istek ve görüşlerini dinledi.
Son olarak gece geç saatlerde Tekirdağ Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden CHP’li heyet, burada yaptıkları görüşmelerin ardından günü sonlandırırken seçimlere sayılı günler kala Tekirdağlı ve Süleymanpaşalı vatandaşlardan aldıkları destekten memnun olduklarını bu desteğin karşılığını seçimler sonrası halkı yönetime katarak, yepyeni bir Tekirdağ ve Süleymanpaşa yaratarak vereceklerini belirttiler.

Yazarlar