Siyaset CHP yürüye yürüye biter

CHP yürüye yürüye biter

24.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fetullah Gülen’in “geçmiş olsun” dileğinde bulunanlara ilişkin yayınladığı ilanda sadece kendisinin isminin bulunmadığı iddiasına tepki gösterdi.

CHP yürüye  yürüye biter

Yalçın, “Kılıçdaroğlu, ‘Teşekkür listesinde genel başkan olarak sadece benim adım yok. Gülen rahatsız olduğu zaman, gazetelere verilen ilanlar var. Kime teşekkür ettiği var orada, görülür orada’ diyerek MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de teşekkürle taltif edilenler arasında yer aldığını ispata çalışmıştır. ‘Atma Kemal Bey! Din kardeşiyiz!’ dedirten bu iddia; sadece basit bir yalan değil; çirkin bir iftiradır. Listede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismi kesinlikle yoktur. MHP Genel Başkanı Bahçeli, FETÖ elebaşından siyasi hayatı boyunca uzak durmuş, kendisiyle temas kurmak isteyen aracılarına da daima kapıyı göstermiştir.” dedi.
Yalçın, dünkü açıklamasında şu mesajları verdi:
YALAN EDEBİYATI: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; sözde adalet yürüyüşünde bir yandan yolları arşınlamakta, diğer yandan da yalan edebiyatından inciler dizerek ilerlemektedir. Sözde adalet yürüyüşünün konseptini yalan edebiyatı üzerine bina eden CHP lideri, Maltepe Cezaevi’ne doğru ilerlerken Pensilvanya’daki yalancıbaşının izinden gitmektedir. Yalanlarını din kılıfıyla örtmeye çalışan FETÖ ile palavralarına adalet ve insan hakları elbisesi giydiren CHP, aynı yolun yolcusudur.
FETÖ CHP’Yİ İĞFAL ETTİ: CHP’nin derdi adalet değildir. FETÖ’cü abiler içeri alınıp bir kısmı da yurt dışına kaçınca abiliğe CHP memur edilmiştir. Ana muhalefet partisinin evlere şenlik yürüyüş cambazlığı, FETÖ’cülere zaman kazandırmayı amaçlamaktadır. CHP, FETÖ tarafından iğfal edilmiş öteki muhaliflerce de desteklenmektedir. Hayırcı cephenin; Türkiye’yi aydınlığa çıkaracakları, adaleti tesis edecekleri yönündeki vaatleri, FETÖ elebaşının şakirtlerine ettiği vaatlere tıpatıp benzemektedir.
OTOYOL ŞOVU: CHP; kamuoyu önünde cereyan eden, ‘otoyol şovu’ karşısında Pensilvanya Kardinali’nin gözleri yaşlı vaziyette gelip bilumum katılımcıları takdir ve takdis etmesini mi beklemektedir? CHP’nin yürüyüş güzergâhına yağan yağmurların, Okyanus ötesinden gelen bulutların ‘hizmet’ ve ‘himmet’ taneleri hâlinde düşmesi mi sanılmaktadır? Kamuoyunda CHP yürüyüşünün akıbeti hakkında şu ifadeler dillendirilmektedir: Kurşun ata ata biter, yollar gide gide biter, CHP de yürüye yürüye biter. Yalan ata ata bitmez ama sahibini bitirir.

Haberin Devamı