Teknoloji Chromecast Ultra Satışa Sunuldu

Chromecast Ultra Satışa Sunuldu

05.10.2016 - 17:54 | Son Güncellenme:

Google Chromecast Ultra beklendiği gibi dün yapılan etkinlikte teknoloji meraklılarına tanıtıldı.

Chromecast Ultra Satışa Sunuldu

Chromecast Ultra dün yapılan etkinlikle detaylı özellikleri ve fiyat bilgileri paylaşılarak tanıtıldı. Chromecast’in en dikkat çekici özellikleri ise 4K Ultra HD ve HDR yayın özelliği oldu.

Haberin Devamı

Chromecast Ultra, Chromecast’i olağanüstü kılan tüm özelliklere sahip. Uyumlu telefon, tablet veya dizüstü bilgisayarınızdaki içerikleri TV’de görmek için yansıtma özelliğini kullanın. Fotoğraflarınız, sosyal medya, haber başlıkları ve daha fazla içeriği görüntülemek için Arka Plan özelliğini deneyimleyin.

Chromecast Ultra’yı farklı kılan nedir?

4K Ultra HD ve HDR çözünürlüğe kadar görüntü kalitesi, daha güçlü işlemci performansıyla diğer tüm Chromecast cihazlardan daha hızlı. Ayrıca, isteğe bağlı olarak sunulan yerleşik Ethernet adaptörü sayesinde Chromecast Ultra en iyi izleme deneyimi için mükemmel seçim.

Cihazınız aynı zamanda uzaktan kumandanız

TV’nize yayınladığınız eğlence içeriğini oynatmak, duraklatmak ve içeriğin ses düzeyini ayarlamak için telefonunuzu, tabletinizi veya dizüstü bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Akış sırasında çoklu görev özelliğinden yararlanarak, oynatılan içeriği kesintiye uğratmadan gelen çağrıları yanıtlayabilir veya ileti gönderebilirsiniz.

Haberin Devamı
Yeni iPad Pro tabletler için 2017'yi bekleyin Her duruma uygun bir uygulama

Spor karşılaşmalarını canlı izleyin. Akşam yemeğine uygun müzikler yayınlayın. İsterseniz romantik komedi akşamı düzenleyin. Kablosuz bağlantı özelliğine sahip, uyumlu Android ve iOS cihazlarda yüklü uygulamalardaki sayısız TV dizisi, film, şarkı ve diğer içeriklerle her ruh haline hitap eden bir şeyler bulacaksınız.

Kusursuz görüntü deneyimi

4K Ultra HD TV ve 4K içerik ile eşlendiğinde olağanüstü görüntüler ve canlı renklerle büyüleneceksiniz. 4K TV’niz olmasa bile, Chromecast Ultra, görüntüleri TV’nizin sunabileceği maksimum çözünürlüğe göre otomatik olarak optimize edebiliyor.

Kendisi küçük, performansı büyük

Güçlü işlemcisi sayesinde, izlediğiniz tüm içerikler hızlı ve sorunsuz bir görüntü performansıyla sunulur. Kablosuz bağlantının verimli olmayacağı durumlarda yüksek kalitede kablolu yayının keyfini çıkarmak için isteğe bağlı olarak sunulan yerleşik Ethernet adaptörünü kullanabilirsiniz.

Kolay kuruluma sahip

1. Chromecast Ultra’yı güç kaynağına ve TV’nizin HDMI girişine takın, ardından TV’nizde HDMI girişini seçin.

2. Google Cast uygulamasını indirin ve talimatları uygulayın.

3. Chromecast uyumlu bir uygulama açın ve Yayınla düğmesine dokunun.

Haberin Devamı

Hepsi sadece bu kadar. Ürünün Amerika Birleşik Devletleri satış fiyatı ise 69 dolar olarak belirlenmiş. Bir önceki Chromecast modeli, resmi olarak Türkiye’ de satışa çıkmadığından dolayı, yeni çıkan bu ürünün ülkemizde satışa çıkıp, çıkmayacağının bilgisini maalesef net olarak sizlere veremiyorum. Bir önceki Full HD destekli model 35 dolardan satılırken, yeni 4K ve HDR destekli model, iki katı bir fiyat ile kullanıcılara sunulmuş oldu.