Cinsellik Çiftleri en çok korkutan pozisyonlar

Çiftleri en çok korkutan pozisyonlar

15.01.2018 - 14:22 | Son Güncellenme:

Yeni bir araştırmaya göre çiftler bazı seks pozisyonlarını denemek isteseler de adını etmeye bile korkuyorlar. İşte çiftleri en çok korkutan seks pozisyonları:

Çiftleri en çok korkutan pozisyonlar

Pek çok kişi için partnerine yatakta nelerden hoşlandığından bahsetmek fazlasıyla zor. Hatta bazı seks pozisyonlarını denemek büyük bir özgüven istiyor. Yapılan bir araştırmaya göre bazı pozisyonları denemek, hatta bahsini bile geçirmek çiftleri geriyor. Yapmak isteseler bile...

Haberin Devamı

Çiftleri en çok korkutan seks pozisyonları listesinin başında 69 pozisyonu geliyor. Araştırmaya katılan erkeklerin %42'sinden fazlası bu pozisyonu deneme fikrinin bile kendilerini endişelendirdiğini itiraf etti. Kadınlarda ise bu oran %56.8.

Listede ikinci sırada anal seks geliyor. Erkeklerin %30.5'i, kadınların ise %54.6'sı bu pozisyondan çekiniyor. Dizlerin üzerinde el arabası pozisyonu ise erkeklerin %18.6'sının, kadınların %24.8'inin korktuğu pozisyon olarak üçüncü sırada geliyor.

Araştırma Avrupalı ve Amerikalı 1000 erkek ve kadın arasında yapıldı. Beklenildiği üzere misyoner pozisyonu çiftlerin en rahat olduğu seks pozisyonu. Araştırmada ayrıca Avrupalı erkeklerin Amerikalı erkeklere oranla mastürbasyon, seks muhabbeti ve oral seks konusunda daha fazla gerildikleri ortaya çıktı.

Yazarlar